Domů Prodané zboží prodejce Sona Anna RŮŽENEC - desátek - AMETYSTOVÝ- fialový

6mm ametystové korálky s výrazný ametystem uprostřed!

Pro znamení: BERAN, PANNA. KOZOROH,BLÍŽENEC, VÁHA, VODNÁŘ, STŘELEC, ŠTÍR,RYBY,

ale i ostatní znamení jej mohou používat bez problémů, nemůže uškodit, pokud hladí jeho krása vaši duši i oko. popis kamene čtěte níže, prosím. 

mohu udělat i na přání. 

Sledujte všechny moje nabídky, prosím, stojí za to:-)))

mám mnoho starožitných zajímavostí, černých i jiných šitých náhrdelníků, náramků, náušnic, polodrahokamy,starožitné šperky,háčkované dečky,anděle, nákupní tašky, lapače snů s polodrahokamy i bez, dřevěné náušnice i korále, růžence. Šiji i na miru.

U nákupu více kusů je sleva: 2ks-5%,3ks-10%,4ks15%,5ks20% a platíte jen jedno poštovné.

Výtěžek z prodeje rozdělím mezi potřebné 4nohé:-)).

DĚKUJI ZA VAŠI NÁVŠTEVU A PŘEJI VÁM JEN DOBRÉ A JEŠTĚ LEPŠÍ DNY. VAŠE SOŇA ANNA.

Ametyst účinky a užití

Ametyst se používá zejména pro potlačení negativní energie, harmonizuje čelní a korunní čakru, podporuje myšlení, intuici a psychické schopnosti. Je považován za kámen moudrosti a porozumění. Ametyst v sobě nese silnou energii, která ovlivňuje čelní čakru – centrum našeho vnímání a velení. Řídí náš zrak a každodenní povědomí o světě. Když je tato čakra v rovnováze, jsme otevření novým myšlenkám, snům a vizím. Pro harmonizaci se používají především tmavě fialové krystaly, které ztělesňují tajemství, moudrost a úsudek. Korunní čakra se nachází v horní části hlavy a je vstupní branou do rozšířeného vesmíru. Řídí naše myšlení a reakce na svět kolem nás. Je pramenem naší víry a zdrojem spirituality, spojuje nás do vyšších rovin bytí a je zdrojem univerzální energie a pravdy. Je-li v rovnováze, pak jsou v rovnováze i naše energie. Pro harmonizaci korunní čakry jsou vhodné světle fialové kameny, jejichž paprsky nesou univerzální životní sílu, snů, inspirace a osudu.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.7.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Sona Anna
Katalogové č.: 9837888
Vloženo: 1.9.2018
Menu
--