Domů Prodané zboží prodejce Daniela523 Rubínová sada (sada)

Kompletní sada, jak vidíte na fotce, obsahuje náramek, naušnice a přívěs s řetízkem.

Náramek z eloxovaných stříbrných kroužků a acháty rubínové barvy. Propojení mezi kolečky je celistvé, i když je tvořeno ze dvou částí. Díky zpracování (eloxování) kroužků nečerná, je stálý a velmi lesklý. Nyní je délka 18 cm plus malé prodloužení, přizpůsobím Vaší ruce, aby pěkně seděl, uveďte do objednávky své zápěstí. Je opatřen karabinkou, mohu vyměnit i za jiné zapínání. Šířka náramku v nejširší části je 1,2 cm. 

Naušnice jsou velmi lehoučké a ( 2g ) jsou vytvořené z eloxovaných kroužků a jsou doplněny rubínovým achátem. Tyto naušnice jsou opatřeny nerezovým zaklapávacím zapínáním. Jejich délka je 2,5 cm, měřeno od zapínání.

Přívěs ve stejném designu jako naušnice. Opatřen řetízkem z chirurgické oceli o délce 46 cm s nerez karabinkou. Pokud chcete délku jinou, napište....

Jednotlivé kousky můžete zakoupit ve variantách, ale sada je výhodnější ....

Zákaznice říkají, že tato sada na ně působí velmi luxusně. 

Achát dodává citovou a tělesnou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, posiluje soustředění, dodává odvahu a upřímnost vůči nám samým. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí, navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku, pomáhá při citových zklamáních. Povzbuzuje trávicí trakt, léčí oči a kožní choroby. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
drát
Minerály a ostatní:
achát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Daniela523
Katalogové č.: 6614902
Vloženo: 6.9.2015
Menu
--