Domů Prodané zboží prodejce indívo Rozjasňující sérum - suchá, matná, nesjednocená (10ml varianta)

Základem tohoto zářivého séra je meruňkový, slunečnicový a arganový olej. Abysinianový olej dodává pleti jemný třpyt, aniž by pleť vypadala mastná. Extrakty z medvědice lékařské, lilie, brusinky, jahody, kiwi a houby shiitake jsou známé pro své zesvětlující účinky a schopnost sjednocovat tón pleti. Extrakt ze spiruliny je bohatý na minerály, vitamíny a proteiny. Pomáhá pleť zbavit toxinů, zklidňovat a spolu s amarantovým skvalanem udržovat hydrataci. Efektivní papájový enzym napomáhá rychlejší buněčné obnově, což vede k přirozené svěžesti a jasu pleti. Vzácný a na antixodanty extrémně bohatý olej z goji zpomalí proces stárnutí pleti. Olej z hadince jitrocelovitého dodá pleti tolik potřebné 3- a 6- mastné kyseliny.
Voní po neroli a jiných květinkách...

Toto sérum zjemňuje a sjednocuje textu­ru pleti, zlepšuje stav drobných vrásek a linek. Působí antioxidač­ně, vyživuje a zvláčňuje.

TYP PLETI: suchá, matná, nerovnoměrně zbarvená

POUŽITÍ: Pár kapek séra naneste na očištěnou, nejlépe ještě vlhkou pleť a jemně vklepávejte.

OBJEM: 10/30ml

SLOŽENÍ: Meruňkový olej°, slunečnicový olej°, amarantový skvalan, arganový olej°, abysinianový olej, extrakt z medvědice lékařské, lilie, brusinky, světlicový olej, extrakt z jahod, goji olej, extrakt ze spiruliny, lactobacillus/papája ferment, papájový olej, olej z hadince jitrocelovitého, lecithin°, dýňový olej°, extrakt z houby shiitake a kiwi, rozmarýnový antioxidant°, směs éte­rických olejů, limonene, linalool, geraniol, citral, cintronellol.

°bio; přirozenou součástí éterických olejů

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
Druh:
tinktury a oleje
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.11.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 7800300
Vloženo: 27.9.2016
Menu
--