Domů Prodané zboží prodejce laduse ROMANTIKA ŠITÁ NA MÍRU- návod na sukni

Spousta žen obdivuje tuto bohatě řasenou romantickou sukni... Píšou mi, jak je nádherná! 

Ale spousta žen ji právě jen obdivuje. Protože si ji nemohou dovolit koupit, i když po ní touží. Nemohou vydat ze svého rozpočtu takovou částku. A já to chápu... Proto jsem pro vás připravila tento Štep-manuál.

_______________________________________________________

Podrobný foto-návod na ušití sukně, kde Vás krok za krokem provedu celým procesem šití. Od nastříhání látky až po poslední dírku na provlečení šněrovačky :-) Navíc dostanete zajímavé bonusy.

_______________________________________________________

Co se ŠTEP-MANUÁLME získáte:

  • Opravdový originál Můžete mít jakékoliv barvy, proto může být Vaše sukně neopakovatelná
  • Pocit jedinečnosti Nikdo nemusí mít stejnou sukni jako Vy.
  • Ušetříte peníze. Když si sukni samy ušijete, samozřejmě ušetříte poměrně velkou částku. Pokud si koupíte k eBooku i nabarvené hedvábí, tak úspora pochopitelně nebude tak velká. Teď je řada na Vás. Je to Vaše volba, jestli dáte přednost velké úspoře peněz nebo tomu, že budete mít originál. 
  • Ušetříte svůj čas. Ano, vím...sukně je časově náročnější, přesto si troufám tvrdit, že ušetříte spoustu času. Nemusíte totiž dělat všechny ty věci kolem, které dostanete naservírované v Manuálu. 
  • Pocit, že jste to dokázala. Není nad pocit, když něco dokážete, něco zvládnete. Znáte to?

_______________________________________________________

Chci Vám totiž pomoci. Chci, abyste i Vy mohly obléknout takovouto sukni. Abyste se i Vy mohly cítit jako PRINCEZNA !! A nemusíte být ani švadlena :-) Stačí, že máte základy šití, při troše trpělivosti si můžete tuto sukni ušít samy. A vím, že takto ušetříte velkou částku peněz!

_______________________________________________________

Co je OBSAHEM:

  • Podrobný návod a spousta fotografií. Dopodrobna Vám ukážu na mnoha fotografiích s doprovodným textem JAK NA TO. 
  • Přehledné řazení do kapitol. Díky tomu, že celý eBook je koncipován do členské sekce, je práce velmi pohodlná. Vytvořila jsem přehledy kapitol a jednotlivých kroků.
  • Seznam všeho, co budete k práci potřebovat. Uvidíte přesně, kolik materiálu budete potřebovat. Odpadá vyhazování velkých zbytků. Nemusíte dělat složité výpočty, ty já udělám za Vás. Uvnitř je tabulka, kde najdete spotřebu materiálu přesně na Vaše míry (a pokud ne, spočítám Vám to osobně :)) Uvnitř najdete taky seznam všech potřebných pomůcek, strojů a nástrojů.
  • Výběr materiálu. Poradím Vám, jaký materiál použít. Zároveň Vám dám tipy a odkazy na nákup vhodného materiálu.
  • Střih na sukni. Tak to je samozřejmostí :) Dostanete schematický nákres sukně. Nemusíte se bát, není to tak složité, jak to možná vypadá.
  • Bonusy. Dozvíte se zajímavé informace o hedvábí. Máte možnost koupit si hedvábí na míru. Prostě samé bonbónky :)

_______________________________________________________

Tento Manuál není ve formě fyzické knihy ani jako klasická elektronická kniha, ale je vytvořen ve formě členské sekce. (V podstatě tak trochu jako kurz)

Celý eBook je velmi přehledně rozdělen do jednotlivých kapitol, každá kapitola do Štep-kroků. Každý Štep-krok obsahuje vždy jednu konkrétní část postupu. 

Blíží se léto a tak je nejvyšší čas si opět jednou udělat radost. A jednou z věcí, která zaručeně zabere, je pořídit si letní sukni. Proč si tedy takovou sukni neušít. Můžete si udělat radost a to hned dvojnásobnou. Jednak tím, že to zvládnete samy a jednak tím, že to pak ukážete světu :)

Obsahem foto-návodu není postup barvení hedvábí.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.6.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: laduse
Katalogové č.: 6047263
Vloženo: 18.2.2015
Menu
--