Domů Prodané zboží prodejce My Home Style Romantický lapač snů

Tento romantický lapač snů může sloužit buď jako ochránce snů, ale i jako ozdoba vaší zdi či jako dekorace při zvláštních příležitostech.

Kruh lapače je vyplněn háčkovanou dečkou. Zlé sny a duchy odráží recyklované stuhy, holubí peříčka a dřevěné a skleněné korálky, které se na sluníčku krásně lesknou a podtrhují jemnost lapače. Bílá barva lapače znázorňuje klid a odpočinek.  

Průměr kruhu lapače je 30 cm. Délka lapače je 73 cm (Celková délka vč. šňůrky na zavěšení je 100cm - šnůrku na zavěšení je však možné libovolně zkrátit).  

Lapač snů zachycuje dobré sny a ty špatné odhání. Měl by být zavěšený v místnosti, kde dotyčná osoba spí, nejlépe poblíž okna nebo dveří, aby tak zajistil co nejlepší spánek, následně pak i bdělý stav. 

Kdo chce lapač snů využít jako ochranný symbol, měl by si ho pověsit nad postel. Pro zlepšení proudění energie čchi se doporučuje zavěsit ho na stěnu. Chcete-li zpomalit a rozptýlit škodlivé energetické toky v místnosti,zavěste ho ke stropu ve středu pokoje. Má-li zabránit úniku energie, pak jej umístěte do okna.

 

Přeji krásné sny:)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.1.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: My Home Style
Katalogové č.: 7819862
Vloženo: 2.10.2016
Menu
--