Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ ricinový olej

Čistý přírodní ricinový olej

Charakteristika a účinky:
Ricinový olej je rostlinný olej, získávaný ze semen Skočce obecného (ricinovníku). Je bohatý na minerální látky a mastné kyseliny. Má silné hojivé účinky, regeneruje suchou a poškozenou pokožku, účinně ji hydratuje. Změkčuje a pomáhá eliminovat jizvy a vrásky. Používá se také k zesílení a zhuštění řas, lze jej použít i do vlasových masek. Pomáhá také odstranit některé druhy bradavic. Protože je dosti hustý, je lepší ho naředit nějakým řidším olejem jako např. slunečnicovým či kokosovým.

Použití: nejlépe před spaním kápneme kapku oleje do mokrých dlaní a vetřeme do očištěné pokožky obličeje, příp. i dekoltu.
Pro zesílení a zhuštění řas: olej kápneme na vatovou tyčinku či starou řasenku a potíráme s ním řasy, nebo kápneme kapku přímo na okraj víček a prstem rozetřeme.
Pro regeneraci třepících se konečků vlasů: do navlhčených konečků vlasů vetřeme malé množství oleje a řádně vmasírujeme. Neoplachujeme.

Obsah: 13 ml

 

Barvy:
prodejní cena
28 Kč
Prodáno 21.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 3039784
Vloženo: 14.9.2012
Menu
--