Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry ŘETÍZEK KARMA S MĚSÍČNÍM KAMENEM Oprava řetízku

Jemný řetízek s malým karma kroužkem a broušeným měsíčním kamenem.

Šperk vhodný ke každodennímu nošení díky svému minimalistickému designu i odolnému zlacení.

V nabídce najdeté také náramek do setu.

Kruh je symbolem jednoty a koloběhu života. Neustálého rození a umírání, které tak splývá v jedno, času a věčnosti. Upomíná také na rovnost mezi lidmi.

Materiál: měsíční kámen, 14karátovým zlatem plněná (gold filled) mosaz.

Měsíční kámen je úzce spjat s Měsícem a intuicí -  říká se, že vyvolává živé, snadno srozumitelné sny a to především za úplňku. Symbolizuje ženské atributy jako plodnost, mírnost, jemnost a intuice, tyto vlastnosti rozvíjí a zjemňuje, zmírňuje hrubost a necitelnost. Ženu chrání a provází na meditativních cestách do jejího nitra. Spojuje ji s její duší a hlubokým citem, který stojí za každým pevným vztahem. Mírná energie tohoto kamene uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, a tak pomáhá i při řešení mileneckých problémů. Na čakře solar plexu ukazuje staré nefunkční citové způsoby jednání a pomáhá je odstranit. V Indii je měsíční kámen po staletí symbolem čisté lásky a vnitřního míru. Měsíční kámen je vhodný především pro Raky, Ryby a Kozorohy.

O Gold Filled

Zlatá vrstva u Gold Filled šperku je mnohonásobně silnější než u klasicky pozlacenéhoGold Filled šperky tedy vypadají a nosí se téměř stejně jako pravé zlato. Zlatý obal je velmi odolný proti opotřebení a díky tomu si šperk svou krásu zachová dlouhou dobu. Pouhým okem je od zlata k nerozeznání.

Délka řetízku (včetně kroužku) je nastavitelná na 40-43 cm. Průměr kroužku je 1 cm.

Čistěte jemným hadříkem. Jednou za čas můžete šperk omýt v mýdlové vodě, získá tak zpátky svůj lesk. Ihned poté pečlivě osušte. Nepoužívejte žádná chemická čistidla.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
pozlacené
Minerály a ostatní:
měsíční kámen
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.8.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 14780816
Vloženo: 1.7.2023
Menu
--