Domů Prodané zboží prodejce Esus Prsten ,, Ochránce Lásky "

Cínovaný prsten s granátem pyropem - drahokamem lásky a vášně ochraňujícím na cestách a dodávajícím životodárnou energii.

*******************************************************

Velikost kamene : 12 x 9 x 5 mm, průměr prstenu 17 mm s nastavitelnou velikostí - roztažením, je vytvořený z bezolovnatého cínu s příměsí mědi, měděného pocínovaného drátku s příměsí stříbra, bižuterního základu, je patinovaný a ošetřený antioxidantem.

Ošetřování cínovaného šperku - viz níže.

*******************************************************

Granát

- je po dlouhá léta užíván jako amulet, který varuje před nebezpečím. Granát je velmi silný, přivádí velké množství energie, udržuje organizmus v rovnováze a dodává potřebný klid. Přináší sebedůvěru a odvahu.

- podporuje lásku a sexuální touhu (zejména v červeném zbarvení). Pomáhá v krizových situacích nalézat východiska a dodat víru v lepší budoucnost i přivolat něčí pomoc. Pročišťuje čakry, otvírá srdce, pomáhá překonávat tabu. Rozvíjí rozšířené vědomí, umí vyvolat vzpomínky na minulé životy. 

********************************************************

Ošetření cínovaného šperku

Cín, tak jako každý jiný kov oxiduje, proto je vhodné cca po 6. měsících šperk umýt v jarové vodě ( nejlépe vyřazeným zubním kartáčkem ), osušit a potřít olejem ( olej na šicí stroje, olivový olej, méně je vhodný stolní olej, nejlépe antioxidační olej ), nechat olej den působit, poté osušit textilním-papírovým kapesníčkem a šperk je připravený k nošení.

Při nenošení - uchovávat jej v krabičce po předchozí proceduře, s tím rozdílem - nechat šperk naolejovaný. Při vyjmutí šperk osušit textilním-papírovým kapesníčkem a může se nosit.

********************************************************

Styl:
přírodní
Velikost:
53
,
54
,
55
,
56
,
57
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
cín
,
postříbřené
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
granát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Esus
Katalogové č.: 12987750
Vloženo: 30.11.2021
Menu
--