Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Prostírání "Do vánoc není daleko" ...červené

Nejen žlutá a oranžová josu barvy podzimu. Mlhavý šedozelený les a červené plody dávají vědět, že barevné babí léto bude brzy pryč a nás čeká zase další z krásných částí roku: pozdní podzim, blížící se advent, předvánoční zasnění....

Nová kolekce pro váš stůl v decentně vánočních barvách, kombinace šedozelené a vínově červené. Stačí dodat jen misku s cukrovím a šálek čaje či svařeného vína.

image

Bavlněné prostírky (podkladový materiál IKEA), zdobené textilní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, nemusíte se tedy bát vyprat je v pračce na 40. Velikost 35 x 47 cm.

Cena je za 1 kus, lze kombinovat s kousky ze zelené sady, doplnit větším či menším ubrusem nebo běhounem. Ušila jsem s motivy ptáčků nebo vánočních kouliček, do objednávky prosím uvádějte, které z motivů si vybíráte. Na přání mohu udělat i s jiným motivem.

Při objednání kompletní sady (4 prostírky + běhoun nebo ubrus) 1 prostírka ZDARMA! Do objednávky uvádějte pouze 3 kusy. Akce 1 zdarma platí i při objednání šesti kusů prostírek, v tom případě objednávejte pouze 5.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
,
směs
Druh:
prostírání
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 8930485
Vloženo: 16.10.2017
Menu
--