Domů Prodané zboží prodejce libebit Pro koledníky netradičně (PROTI ÚNAVĚ A NASTUZENÍ - bílá)

Šumivé bomby do koupele s obsahem pleti prospěšných rostlinných olejů, mořské soli a směsi přírodních silic ve tvaru vajíčka, či velikonoční kraslice.

Překvapte letos koledníky netradičně :)

V nabíídce následující varianty:

RADOST ZE ŽIVOTA - zelená

Šumivka obsahuje synergickou směs esenciálních olejů z citronové trávy a jí blízce příbuzné traviny palmové růže, která povzbudí Vaši emocionální energii a dodá Vám radostnou náladu a chuť do života, zatímco za studena lisovaný konopný a avokádový olej s mořskou solí se postarají o Vaši pokožku.

PROTI ÚNAVĚ A BACILŮM - bílá

Šumivka obsahuje synergickou směs esenciálních olejů z eukalyptu acitronu, která zažene únavu, ať už fyzickou či psychickou, uvolní a pročistí dýchací cesty. Avokádový olej a mořská sůl se postarají o vyživení a zvláčnění pokožky.

PRO KLIDNOU MYSL - růžová

Šumivka obsahuje synergickou směs esenciálních olejů z levadnule, a bergamotu, která navodí dokonalé zklidnění těla i mysli a připraví Vás na odpočinek a spánek. Avokádový olej a mořská sůl se postarají o vyživení a zvláčnění pokožky.

SUNSET REGGAE - žlutá

Šumivka obsahuje synergickou směs esenciálních olejů z gerania a citronu, která navodí uvolnění těla i mysli, zažene starosti a připraví Vás na další zážitky. Slunečnicový olej a mořská sůl se postarají o vyživení a zvláčnění pokožky.

Pro velmi uvolňující i osvěžující provoněné koupele, doporučujeme i pro koupel ve dvou.

Hmotnost cca 70g.

Cena za 1 kus.



Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.3.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: libebit
Katalogové č.: 7234651
Vloženo: 12.3.2016
Menu
--