Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Přívěsek - jaspis obrázkový VZPOMÍNKA NA AFRIKU

Donut s africkou krajinou, kde právě svítá, ještě není horko, na obloze se projasňuje nový den ...

Inspirací k vytvoření cínovaného šperku byl nádherný donut z obrázkového jaspisu – kolečko má průměr 3 cm. Příroda na něm vykouzlila africkou krajinu, v nádherných pouštních barvách, záleží na fantazii. Jaspisový donut je zdobený cínovaným stromem, který je tolik charakteristický pro africkou přírodu.

Přívěsek je zavěšený na jemné, hnědo-černé přírodní kožené šňůrce, v celkovém obvodu 50 cm (včetně zapínání.

Závěs vám mohu zdarma zkrátit, nebo i prodloužit, na míru, pište do objednávky, nebo předem (dotaz na zboží).

Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nedráždí pokožku, nemění vzhled.

Poznámka: donut je v závěsu pevně usazen, neotáčí se. Všechny části přívěsku jsou hladké, nezadrhávají za oděv.

Zhotoveno ručně, podle vlastního autorského návrhu, z pocínovaných a postříbřených měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem. Přívěsek je patinovaný, leštěný a povrchově ošetřený antioxidantem. K dispozici je tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.........................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

.........................

Jaspis – zajímavosti, účinky

Jaspis je kámen Země. Pomáhá nám stát nohama na zemi a rozvíjí smysl pro ekologii a ochranu přírody. Nabízí oporu a pomoc ve stresu, přináší klid a uvědomění, sjednocuje všechny aspekty života. Srovnává čakry a lze jej použít k jejich správnému nastavení. Zajišťuje ochranu a uzemňuje energie těla. Pohlcuje negativní energii a současně pročišťuje a uvádí do rovnováhy čakry a auru. Jaspis udržuje vyvážený poměr mezi složkami jin a jang a současně zajišťuje rovnováhu duševní, citové a tělesné roviny. Jaspisů je mnoho druhů i barevných mutací, jsou to kameny velmi oblíbené a ceněné.

Obrázkový jaspis je spojen se Zemí a přináší stabilitu a vyrovnanost. Mimořádně dobře funguje při odstraňování geopatogenních zón či stresu vyvolaného znečištěním životního prostředí. Umožňuje hlubokou meditaci. Obrázkový jaspis bývá někdy označován za "Matku Zemi hovořící ke svým dětem". Nese v sobě poselství, jež vypráví prostřednictvím obrázků z minulosti – srozumitelně,  ovšem pouze těm, kdo je dokážou dešifrovat. Podněcuje fantazii, linie a struktury obrázkových jaspisů připomínají krajiny a přírodní scenérie. Tento kámen v sobě nese smysl pro správné proporce a harmonii. Obrazový jaspis přináší klid a odstraňuje strach. V duševním životě přináší jaspis svému nositeli odhodlání k naplnění všech záměrů. Dodává odvahu pronikat důrazně ke kořeni problému. Současně podněcuje čestné chování k sobě samému. Nabízí pomoc během konfliktů, k nimž v životě nezbytně dochází. Zvyšuje organizační schopnosti a schopnost posuzovat věci jako celek. Povzbuzuje rozvoj představivosti a proměnu myšlenek v činy.

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
starobylý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
cín
,
kůže
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.12.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 11620651
Vloženo: 12.7.2020
Menu
--