Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon PŘÍRODNÍ ÚHELNÉ MÝDLO DETOX

Mýdlo je vyrobené tradiční metodou za tepla, která zaručuje, že při výrobě jsou zachovány výjimečné vlastnosti jednotlivých složek z vysoce hodnotných rostlinných olejů, protože všechny pečující složky byly přidány až na poslední chvíli, aby se zachovaly svoje výživné látky.

Uhelné mýdlo je vynikajícím prostředkem pro péči o citlivou a problematickou pleť a samozřejmě pro pleť zralou a stárnoucí.

Aktivní složky:

Přírodní pramenitá voda Šumavský Pramen.

Olivový olej Virgin je známý svými zázračnými vlastnostmi už od starověku. Zabraňuje vysušování pokožky a zároveň i tvorbě vrásek. Vyživuje a zjemňuje pokožku, udržuje její přirozenou vlhkost. Má ošetřující a regenerační účinky.

Kokosový olej - napomáhá vyhlazování pleti a redukuje vrásky. Má protizánětlivé, zklidňující, antibakteriální vlastnosti; brání vzniku pigmentace, tj. zabraňuje tvorbě volných radikálů.

Bambucké máslo (Shea butter) - dokonale hydratuje a regeneruje velmi suchou a namáhanou pokožku, má protizánětlivé účinky a přirozený UV-faktor cca 4. Chrání před nepříznivými vnějšími vlivy prostředí (slunce, vítr, mraz) a zároveň zvyšuje odolnost kůže vůči infekcím a chorobám. Zklidňujepokožku postiženou ekzémy a lupenkou. Je vhodné k regeneraci pleti obličeje i celého těla, celkově zjemňuje a zvláčňuje.

Kakaové máslo - je všeobecně známo, že čokoláda stimuluje produkci endorfinů - hormonů radosti, které přispívají ke zlepšení nálady a celkové tělesné kondici, ale kromě toho čokoláda má také vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek pokožkou, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk; tohoto účinku můžeme využit již dnes po opalování. A samozřejmě, kakaové máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje pokožku a dodává ji přirozený lesk a hebkost.

Ricinový olej LZS - jemně čistí, vyživuje a zjemňuje pokožku a zesvětluje pigmentační projevy, bohatý na mastné kyseliny a vhodný k ošetření suché, citlivé či nějak poškozené pokožky.

Esenciální olej Rozmarýnový - má antibakteriální a osvěžující účinky; zrychluje krevní oběh a látkovou výměnu pokožky.

Himalájská růžová sůl - má vyvážené unikátní složení. Urychluje v našem těle metabolismus, zlepšuje krevní oběh, zvyšuje pružnost pokožky a tkání, napomáhá regeneraci kožních buněk, eliminuje bolest, křeče a zánět.

Esenciální olej Máta peprná obsahuje hlavně silice, jejíž účinné složky jsou mentol. Má antiseptické a mírně analgetické účinky-ulehčuje pocení a zvyšují prokrvení pokožky. Vůně je svěží a výrazná. Celkově posiluje a zároveň uklidňuje. Máta uvolňuje zvýšeny tonus svalů, pomáha při nachlazení a dýchacích potížích, mírní bolesti hlavy.

Nimbový olej -  je  jedním z nejznámějších léčivých rostlin původem z Indii. Starověké traktáty chválí vynikající léčivé vlastnosti nimbu. Vynikající východní  vědec  Ali Geelani jej nazval "požehnaný strom." Nimbový olej má vysoký obsah mastných kyselin a dalších užitečných látek. Díky tomu je i podle názoru vědců účinný při onemocnění kůže. Nimbový olej rychle uleví suché pokožce, snadno se vstřebává, pomáhá hojit její poškozené vrstvy a umožňuje jí udržet přirozenou rovnováhu. Velmi dobré výsledky a na rozdíl od běžně užívaných léčiv bez vedlejších účinků byly zaznamenány i po léčbě natolik závažných onemocnění, jako jsou psoriáza (lupénka) nebo i úporné ekzémy.

Tamanu olej se získává z polynéského stromu označovaného jako Atí, který je místními domorodci považován za posvátný a obsahuje unikátní složky (kalofillovaya kyseliny a kallofilolid), kteří mají silnou léčivou sílu. Tamanu olej se používá pro těžké chronické kožní onemocnění (lupénka, opary, ekzémy, dermatitida, akné, diabetické vředy). Olej je výjimečný svými analgetickými vlastnostmi, působí protizánětlivě a antisepticky, dezinfikuje, jde o účinné přírodní antibiotikum. Tamanu olej je součástí ochranných a hojivých kosmetických přípravků zklidňuje podrážděnou pokožku a zmírňuje svědění.

Aktivní uhlí - Hlavním důvodem použití uhlí jako komponentu mýdla je jeho absorpční schopnost. Bambusové uhlí napomáhá odstraňování z pokožky škodlivých látek, které se v ní hromadí díky nepříznivému životnímu prostředí a nezdravému životnímu stylu; díky uhlí je čištění pleti jemné a hluboké. Uhlí také vydává infračervené záření dálkového spektru, které urychluje krevní oběh a metabolismus a díky tomu zpomaluje oxidační procesy, které způsobují stárnutí pleti. Uhelné mýdlo stahuje póry, zmírňuje podráždění, omlazuje, zvyšuje pružnost pokožky, vyhlazuje vrásky a vyrovnává barvu pleti.

Australský černý jíl obsahují velké množství stopových prvků a minerálních látek (magnesia, sodík, vápník, hořčík aj), které jsou důležité pro naši pokožku a pleť. Zejména v případě zralejší pletí (kolem 50 let) buňky spodní vrstvy kůže potřebují být pod neustálou "kontrolou" tři minerálů  -  hořčíku, vápníku a fosforu, které jsou obsaženy v černém jílu.

Ingredients: Aqua (Water), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil Virgin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Fruit Butter, Sodium Hydroxide, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil Virgin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Sodium Chloride Powder, Corylus Avellana (Hazel) Seed Oil, Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Seed Oil, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Mentha Piperia (Peppermint) Oil, Cedrus Deodara (Cedarwood) Bark Oil, Activated Charcoal Powder, Black Australian Clay, Citric Acid, Lactic Acid

Neobsahuje umělá barviva ani aroma, pouze přírodní ingredience.

Hmotnost:  +/- 120g

Cena za 1 kus.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6421466
Vloženo: 21.6.2015
Menu
--