Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Přírodní Tuhý Vlasový Kondicionér 55g

Moji milí zákaznici, ráda bych Vám představila zajímavou novinku poprvé vyrobenu v Česku - pevný vlasový kondicionér.

Přírodní pevný vlasový kondicionér poskytuje intenzivní péči: obnovuje strukturu vlasů, poskytuje hydrataci od kořínků ke konečkům, zanechává vlasy jemné a hebké, snižuje antistatický účinek, usnadňuje rozčesávání, dodává vlasům objem a lesk.

Pevný vlasový kondicionér je vhodnou alternativou pro všechny obvyklé kondicionéry v kapalné formě. Mezi hlavní výhody tohoto výrobku je jeho pohodlné nošení a výrazná úspora (na jedné použiti stačí 1 až 2 g.) Velmi vhodné vzít s sebou na chalupu, do fitness klubu, na obchodní cestu nebo dovolenou, protože zabere málo místa, a to i v příručním zavazadle!

Aktivní složky:

Jasmínový vosk.

Přírodní emulgátor.

Pšeničný protein regeneruje a hydratuje vlasy zevnitř po celé jejich délce.

Bambucke máslo (Shea butter) - urychluje buněčnou obnovu a obnovuje hydro - lipidní  film pokožky. Působí jako ochranná bariéra, zabraňuje ztrátám vlhkosti a zachovává optimální úroveň hydratace pokožky.

Kakaové máslo -  má vynikající kosmetické vlastnosti. Díky svému složení kakaové máslo brání průniku škodlivých látek do vlasové pokožky, což je důležité zejména pro městské obyvatele. Další vlastností kakaového másla, kterou nesmíme opomenout, je jeho příznivé působení při regenerace poškozených kožních buněk. Máslo zvlhčuje, zvláčňuje, omlazuje vlasovou pokožku a dodává vlasům přirozený lesk a hebkost.

Meruňkový olej - patří mezi absolutně nejluxusnější nevysychavé kosmetické oleje vhodné pro každý typ pleti.  Má zvláčňující, čistící, výživné a regenerační účinky. Vlasy je po ošetření jemný a vitální.

D-Panthenol  -  provitamin B5 -  je jedním z nejrozšířenějších vitamínů používaných v kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.  Podporuje látkovou výměnu ve vlasové pokožce, zmírňuje maštění vlasů a svědění vlasové pokožky. Má výborný hydratační účinek.

Sladěná směs éterických olejů  petitgrain, pačuli a vetiver dodá vlasům svěžest a zlepší náladu.

Správné použití:

Neobvyklý a neobyčejně efektivní a pohodlný produkt:

namočte kondicionér pod teplou vodou, poté jím jemně přejíždějte po délce vlhkých vlasů od shora dolů. Vmasírujte kondicionér prsty tak, jako vždycky u klasických tekutých kondicionérů a nechejte krátce působit. Poté řádně opláchněte teplou vodou.

A je to! Efekt garantován!

Dopřejte vašim vlasům perfektní přírodní péči a vaše vlasy budou zdravé a krásné!

Hmotnost:  55 g.

Cena za 1 kus.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
ostatní
,
vlasové zábaly
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.3.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 6270916
Vloženo: 27.4.2015
Menu
--