Domů Prodané zboží prodejce Blanka Bernadetta Přírodní svíčka v bucláku se včelkou a květinami VÁNOČNÍ styl

Svíčku můžete mít ve dvou designech a vůních dle vašich preferencí, a to buď ve VÁNOČNÍM stylu, anebo KVĚTINOVÉM - lze vybrat při objednávce z nabídky..

Přírodní svíčka v novém keramickém hrnku ve tvaru bucláku o objemu 470 ml.. Keramický smetanový hrnek má na sobě plasticky vyobrazenou včelku a obrázky květin..

(Hrnky jsem pořídila jako II.jakost a mohou se tak u nich vyskytovat malé vady v glazuře..)

A víte, že tento typ hrnku je populární mezi milovníky horkých nápojů? Jeho netradiční tvar udrží nápoje déle horké..

* VÁNOČNÍ - svíčka je z přírodního sójového vosku, s dřevěným knotem, a voní esenciálními oleji v kombinaci koření, citrusů a ovoce / zdobena na povrchu kořením, růžičkami, pomerančem, skořicí, cukrovým zdobením a třpytem

* KVĚTINOVÁ - svíčka je z přírodního sójového vosku, s ekobavlněným knotem, a voní esenciálními oleji v kombinaci citrusů a bylinek  / zdobena na povrchu směsí květin a travin 

Tvořím pouze z přírodních vosků, protože jsou šetrné k našemu zdraví, nečoudí a nevypouští škodliviny a navíc nám ještě k tomu vydrží i déle hořet.. Esenciální oleje jsou zase skvělou aromaterapií..

Cena je uvedena za 1 kus

Součástí svíčky je zdobení na povrchu vosku,  neboť svoje svíčky tvořím i se záměrem dekoračním.. Před zapálením svíčky proto doporučuji odstranit větší kousky z vosku, případně chvíli po rozpuštění vosku.. Menší kousky zalité ve vosku se budou v rozpuštěné lázni jen "koupat" a zahřátím také uvolňovat vůně.. Pak si již můžete naplno užít praktickou funkci této svíčky..

 

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.10.2024
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Blanka Bernadetta
Katalogové č.: 14811758
Vloženo: 2.9.2024
Menu
--