Domů Prodané zboží prodejce indívo Spící koala ? zelený jíl ? eukal.citronový ? elemi

Přírodní, ručně vyráběné mýdlo s organickým kakaovým a bambuckým máslem. Obsahuje oblíbený olej z eukalyptu citronového a elemi, které dohromady tvoří příjemně svěží a nasládlé citrusové aroma. Do mýdla jsme přidali zeleného jílu a posypali ho BIO citronovou kůrou. Toto mýdlo tvoří bohatou, zářivě bílou pěnu. Je skvělé i na holení.

Kakaové máslo zjemňuje a vyživuje namáhanou a suchou pokožku. Bylo přidáno ve fázi stopy, tedy v závěru zmýdelnění, aby byly jeho pěstící a vyživovací účinky zachovány.

Eukalyptus citronový a elemi působí antisepticky a antibakteriálně. Používají se zejména na mastnou a problematickou pleť (záněty, akné). Působí jako dobrý přírodní repelent.

INGREDIENTS: Destilovaná voda, Kokosový olej, Bambucké máslo*,  Olivový olej, Slunečnicový olej*,  Ricinový olej, Mandlový olej*,  Olej z jader hroznů, Kakaové máslo*, zelený jíl, Eukalyptus citronovonný, Elemi, Eukalypt. * pochází z ekologického zemědelství)

Mýdlo neobsahuje palmový olej.

Hmotnost: min 130g

PRODUKT JE VHODNÝ PRO VEGANY

I toto mýdlo již obdržíte ve tvaru připomínající kostku, jen nemáme aktuální fotografii :-)

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.5.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 2660895
Vloženo: 24.4.2012
Menu
--