Domů Prodané zboží prodejce Levandulový dům Přírodní deodorant Levandule (bez sody)

NOVÉ SLOŽENÍ BEZ SODY

Popis: Deodoranty se již staly nedílnou součástí našeho každodenního života.
Jsou samožřejmostí každodenní hygieny pro ženy i muže, mnoho z nás si bez nich svůj den nedovede představit. Proto hledáme šetrné a co nejméně chemické produkty.

Přírodní deodoranty vytvoří neviditelnou, ale účinnou vrstvu, která zabraňuje vzniku bakterií a tím i rozkladu potu. Deodoranty tím zabraňují nepříjemnému pachu, aniž by omezovaly přirozenou funkci pokožky nebo ucpávaly póry.

Nabízíme Vám čistě přírodní deodorant bez sody s obsahem kokosového tuku, bambuckého másla, maranty třtinové a esenciálních olejů. Aby se Vám deodorant v létě neroztékal, obsahuje včelí vosk. Deodorant je opravdu účinný, vydrží až 8 hodin. V průběhu dne ho však můžete použít opakovaně.

Deodorant je opravdu účinný, vydrží až 8 hodin. V průběhu dne ho však můžete použít opakovaně.

Použití: naneste množství o velikosti oříšku do podpaží a prsty rozetřete.

Obsah: 50 ml (plastový kelímek s hliníkovým víčkem)

Ingredients (INCI): Cocos Nucifera Oil, Maranta Arundinacea Root Powder, Zea Mays Starch, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Kaolin, Triethyl Citrate, Zinc Ricinoleate, Lavandula Augustifolia Oil, Zinc Oxide, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, *součást esenciálních olejů.

Složení: kokosový tuk, maranta třtinová, kukuřičný škrob, bambucké máslo, mandlový olej, včelí vosk, bílý jíl, trietylcitrát, ricinoleát zinečnatý, esenciální olej levandule, oxid zinečnatý, Geraniol*, Limonene*, Linalool*, *součást esenciálních olejů.

Určení:
unisex
Druh:
antiperspiranty
prodejní cena
199 Kč
Prodáno 7.1.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Levandulový dům
Katalogové č.: 4998676
Vloženo: 31.3.2014
Menu
--