Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ přírodní deodorant - grep

Deodorant založený výhradně na přírodních složkách (kokosový olej, soda bikarbona, propolis, kakaové máslo, sójový vosk, éterický olej), účinně eliminuje pach potu. Přírodní alternativa ke klasickým deodorantům, obsahujícím hliník a mnoho škodlivých chemických látek.

Charakteristika a účinky:
Pot sám o sobě je pachově neutrální, pach vzniká teprve po jeho rozkladu bakteriemi žijícími na povrchu kůže. Složky tohoto deodorantu mají přirozeně antibakteriální působení, tyto bakterie tedy potlačují a tím zabraňují vzniku pachu.
Použité rostlinné oleje navíc působí blahodárně na pokožku.

Použití: Malé množství deodorantu naneseme do podpaží a vetřeme do kůže. Deodorant má krémovou konzistenci a prakticky ihned se vstřebává, nezanechává na kůži mastný film. Lze použít podle potřeby i vícekrát denně.

Poznámka: Nejedná se o antiperspirant, tj. nezabraňuje pocení, pouze ho zmírňuje.

Hmotnost obsahu: 30 g

V nabídce jsou také varianty: skořice, citron, levandule, pomeranč a hřebíček, máta, citrónová tráva, ylang-ylang, mandarinka, santalové dřevo, limetka, vanilka, jasmín, meduňka a natural (bez vůně).

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
antiperspiranty
prodejní cena
77 Kč
Prodáno 26.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 3103907
Vloženo: 5.10.2012
Menu
--