Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ přírodní bělící pasta na zuby

Přírodní pasta na zuby, vytvořená ze surovin, které šetrně a zároveň účinně čistí zuby a mají navíc přirozené bělící účinky bez toho, aby působily abrazivně či jinak destruktivně na zubní sklovinu.

Charakteristika a účinky jednotlivých složek:
Kokosový olej: Účinně ničí bakterie, které způsobují zubní kaz, i další nežádoucí bakterie vyskytující se v dutině ústní. Navíc také eliminuje kvasinky, které mají na svědomí vznik aftů. Má přirozené bělící účinky.
Soda bikarbona: Ničí bakterie, chrání před zubním kazem, čistí a přirozeně vyběluje zuby, deodorizuje.
Bílý jíl: Jemně čistí zuby, dodává zubům potřebné minerály, vyběluje. Působí také jako významný detoxikační činitel - absorbuje a váže na sebe škodlivé látky, čímž ozdravuje dásně a ústní sliznici.
Stévie (výtažek): Antibakteriální působení, chrání před zubním kazem, omezuje tvorbu zubního plaku a zubního kamene, omezuje záněty dásní a působí preventivně proti paradentóze. Působí také proti vzniku aftů.
Éterický olej z máty peprné a máty kadeřavé: Antibakteriální působení, osvěžují dech.
Hřebíčkový éterický olej: Má silně antibakteriální působení, zabraňuje bolesti a kažení zubů, má blahodárný vliv na zdraví dásní.
Skořicový éterický olej: Má silně antibakteriální působení, detoxikuje.
Pomerančový éterický olej: Osvěžuje dech.
Tea tree oil: Antibakteriální, ničí zubní plak, osvěžuje dech, zabraňuje zánětu dásní.
Pasta nemá pálivou chuť a v ústech nezanechává žádnou pachuť jako některé klasické zubní pasty.

Poznámka: Tato pasta nepění (pěnivost nemá na kvalitu očisty zubů a dásní vliv).

Krátce o klasických zubních pastách (porovnání):
Komerční zubní pasty obsahují mnoho chemických látek, z nichž některé jsou považovány za škodlivé. Kontaktem se sliznicí úst se tyto látky dostávají do těla a mohou škodit. Komerční bělící zubní pasty dosahují bělícího účinku látkami, které poškozují zubní sklovinu (příliš ji obrušují nebo naleptávají), takže dosáhneme sice bělejších zubů, ale za cenu narušení jejich povrchu.

Přírodní zubní pasty u nás zatím nejsou příliš známé, ale v zahraničí jsou dosti oblíbené a existuje mnoho receptů na jejich přípravu. Po mnohém zkoušení jsem vybrala tuto, která zajišťuje zubům a dásním kompletní péči a přitom má příjemnou konzistenci, vůni i chuť.
Soda bikarbona (obsažená v této přírodní bělící pastě) je někdy mylně označována jako abrazivum, proto zde uvádím k nahlédnutí tento žebříček abrazivity zubních past, kde je zahrnuta i soda (hned první řádek v tabulce) a kde je zřejmé, že má mnohem nižší abrazivní účinky než klasické zubní pasty.

Hmotnost obsahu: 50 g
Poznámka: K pastě přidávám zdarma kosmetickou špachtličku na nabírání.

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
ostatní
prodejní cena
79 Kč
Prodáno 1.9.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 3169273
Vloženo: 26.10.2012
Menu
--