Domů Prodané zboží prodejce indívo Přírodní balzám na rty v tyčince ? 7 bylin

Přírodní balzám na rty ze sedmi druhů bylin se hodí ke každodenní péči o rty se sklonem k vysoušení a praskání.  Má mírný antiseptický a antimikrobiální účinek. Rty jsou po použití vláčné a hebké. Balzám je lehký, není lepivý. Na rtech jemně chladí.

Je vyroben z organického bambuckého a kakaového másla, včelího vosku a zlatavého pupalkového oleje, který obsahuje hodně vitamínu E, napomáhá hojení, rty krásně zvláčňuje a dodává jim potřebnou hydrataci.  Je také obohacen o silný třezalkový macerát, který účinně hojí drobné ranky a prasklinky. Balzám obsahuje vzácné esenciální oleje z levandule Maillette, máty peprné, meduňky citronové, heřmánku modrého a mateřídoušky. Nerafinované kakaové máslo slouží jako skvělý přírodní antioxidant.

Vůně tohoto balzámu je jemná, bylinná, spíše nasládlá po meduňce.

INGREDIENTS (Složení): Prunus amygdalus dulcis Oil 1) (Mandlový olej), Cera Alba (Včelí vosk), Butyrospermum parkii Butter 2) (Bambucké máslo, Ecocert), Theobroma cacao Seed Butter 2) (Kakaové máslo), Helianthus Annuus seed oil 1) (Slunečnicový olej), Hypericum Perforatum (Extrakt řezalky tečkované, divoký sběr), Oenothera biennis Oil 1)  (Pupalkový olej), Lavandula angustifolia Oil 3) (Levandule lékařská), Mentha piperita Oil3) (Máta peprná), Cymbopongon citratus Leaf Oil 3) (Meduňka citronová), Chamomilla recutita Flower Oil 3) (Heřmánek modrý), Thymus serpyllum Oil 3) (Mateřídouška obecná).

1) Cold pressed oils (Oleje lisované za studena), 2) Organic agriculture (Produkt organického zemědělství), 3) Natural essential oils (Přírodní esenciální oleje).

Objem vysouvací tyčinky: 5ml/ 0.17oz

Balzám neobsahuje žádné chemické látky, jako jsou barviva, konzervanty, vonné oleje (tzv. "příchutě").

Čistě přírodní produkt.

Barvy:
Určení:
ženy
,
unisex
Druh:
masti
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6232526
Vloženo: 14.4.2015
Menu
--