Domů Prodané zboží prodejce Limi Překřížená pružná čelenka - kroužky na tyrkysu dámská úzká

Elegantní, romantická a praktická čelenka vhodná na sport, vycházky nebo jenom tak pro parádu, krásně pruží, netlačí, nesklouzává, ani nezanechává otlaky (vyzkoušeno). Dá se přetáhnout přes uši, aby chránila před větrem, nebo maličko shrnout a dát za uši. Další způsob nošení je úplně čelenku obrátit a tu překříženou část mít schovanou vzadu za vlasy.

Tentokrát jsem šila z bavlněného úpletu s 5% elastanu. Látka je tyrkysová (tmavší, než se zdá z hlavní fotky, barvami lépe odpovídá fotka s čelenkou na bílém podkladě) s barevnými kroužky.

Varianty jsou tyto - dámská široká (z fotek) - šířka 10cm, obvod 53-4cm (před natažením)

                            - dámská užší - šířka 7cm, obvod 53-4cm - pro ty z Vás, které čelenku nechcete vůbec nosit přes uši bude lepší tato úzká varianta.

                             - holčičí - šířka 6cm, obvod 42cm - pro slečny cca 4-9let

Úplet je velmi přizpůsobivý a čelenka by měla krásně sednout, ne být volná, nebo tlačit (ale to u úpletu skutečně nehrozí). Pokud máte obavy, můžete mi poslat své rozměry - obvod hlavy - a měřte tam, kde chcete čelenku nosit. Např. můj obvod je 59cm a čelenka sedí skvěle (i když ji dám přes vlasy a ne pod ně)

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
sportovní
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
,
elastan
Materiál:
textil
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 26.5.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 12505077
Vloženo: 18.5.2021
Menu
--