Domů Prodané zboží prodejce Bon Savon Uhelná Suchá Maska na Obličej.

Skvělá maska na obličej s uhlím, bílým jílem, ovesnými vločkami a lněnými semínky.

Budete se cítit zdravá a krásná za pouhých 20 minut denně!

Příroda pomůže Vám v péči o Vaši pleť!

Vůně: australský čajovník (Kajeput střídavolistý, Melaleuca alternifolia) a pomeranč, jejichž esenciální oleje mají antiseptické vlastnosti.

Živočišné úhlí se idealně hodí pro pokožku se sklony k akné a ucpanými póry. Vytahuje veškeré toxiny, dokonce z hlubokých vrstv pokožky.

Bílý jíl má v obsahu přírodní sedimentární horniny, je bohatý na minerály, stopové prvky,  železo, zinek, křemík, hořčík, draslík, vápník. Lze ho využít pro všechny typy pleti a to dokonce  i u velmi citlivých a suchých. Pleť neuvěřitelně vyživuje a navrací ji svěžest a hebkost. Díky velkému obsahu oxidu křemičitého pomáhá eliminovat toxiny. Jíl je také velice vhodný pro smíšený typ pleti.

Ovesné vločky dodávají pokožce vláhu během procedury.

Lněná semínka dodávají ji pružnost a hebkos.

Na jednu proceduru potřebujete pouze jednu čajovou lžičku směsi.  Přidejte do mixu pár lžic čisté vody, bílého  jogurtu nebo medu. Promíchejte a aplikujte  směs na obličej,a nechte 20 minut působit. Pokud budete pleť zároveň masírovat krouživými pohyby, odstraníte odumřelé buňky. Po uplynutí této doby obličej důkladně opláchněte vlažnou vodu.

Vaše pleť se bude vypadat a  cítit svěží a obnovená, hebká a jemná!

Můžete také použít směs na umývání, jen naberte lžičku prášku do dlaně a jemně masážními pohyby vetřete do pokožky obličeje. Poté opláchněte vodou.

Z vlastních zkušeností mohu říct: zkusila jsem použit dle následujícího návodu - a je to úžasné!.. Smíchat s bílým jogurtem (bez příchutí), nanést na obličej, kromě očního okolí, naložit se do horké vany. Po 15 minutách, něžně konečky prstů, začít masírovat masku po obličeji, krku a oblasti dekoltu. Pokračovat po dobu 5-10 minut, pak vše opláchnout tekoucí vodou. Je to supr! Mrtvé kožní buňky spolu s přebytky kožního mazu se sloupnou, a Vaše pokožka je napájená užitečnými latkámi, které maska obsahuje!

1 balení - 50 g prášku - vystačí na 5 - 6  procedur (vrchovatých čajových lžiček).

Maska je zabalena v  sáčku.

Maska na obličej je 100% přírodního původu bez jakýchkoliv chemických přísad a vůně.

Cena za 1 balení.

Cena poštovného bude upřesněna dle množství a objemu objednaného zboží.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.11.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bon Savon
Katalogové č.: 3252709
Vloženo: 17.11.2012
Menu
--