Domů Prodané zboží prodejce Šarajs Polštářek "Muchláček"

Velmi oblíbený polštářek pro miminko - do kočárku, autosedačky, postýlky, či jen tak:), nadarmo se mu s oblibou neříká "muchláček":)!!!

Pro bezpečí Vašeho dítěte jsou všechny švy u u tohoto polštářku dvojité!

Polštářky šiji na zakázku, foto je pouze ilustrativní, nikdy neušiji absolutně totožný s těmi na obrázku:), mohu ale samozřejmě ušít dle Vašich požadavků - dle výběru z látek u mne v sortimentu...

Rozměry jsou různé, je "tak akorát" velký:) i "tak akorát"  naducaný:), aby jej miminko mohlo lehounce uchopit svýma ručkama a muchlat jej:). Od maminek mají tyto polštářky velmi kladný ohlas, miminka s nimi velmi rády usínají:)!

Přibližné rozměry jsou cca od 25 cm po 35 cm, někdy obdélník, někdy čtverec, vše je na domluvě:)!

Vnější materiál - 100% bavlna s atestem pro děti 0-3 roky

Vnitřní materiál - sylizované kuličky z polyesterového rouna, což je velmi příjemná forma dutého vlákna, po vyprání lze polštářek opět krásně protřepat a drží takto stále pěkný tvar!!!

Údržba - praní na 40 stupňů, neždímat na vysoké otáčky, nečistit chemicky, nesušit v sušičce na prádlo, ne na přímém slunci, kvůli vyblednutí barev, žehlit na slabší stupeň s menším tlakem na žehličku... Po vyprání lze polštářek opět krásně natřepat!

Vhodné i pro alergiky!

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.4.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šarajs
Katalogové č.: 7152251
Vloženo: 19.2.2016
Menu
--