Domů Prodané zboží prodejce Petra.Lammas Podložka se savou vrstvou 50x70 cm

Ideální pro bezplenková miminka. Ale fajn i pro "plenková miminka" jako měkkoučká přebalovací podložka. Spodní vrstvu tvoří prodyšný, ale nepropustný PUL zátěr. Vrchní vrstva je tvořená savou vrstvou z bavlněného froté. 


Při nehodě například v noci z podložky moč nesteče, ale vsákne se do podložky. Můžete pak vyměnit a vyprat pouze podložku.
Pro zajištění postele nebo postýlky tak, aby nebyla počůraná, je třeba použít vždy nějakou nepropustnou vrstvu a k ní savou vrstvu (například plenu nebo ručník). Díky této podložce je obojí v jednom, takže se savá vstva nehrne, když se dítě pohybuje. Podložka je velmi příjemná na dotek.

Pratelné podložky šetří životní prostředí, Vaše peníze a je příjemná, měkkoučká pro Vaše miminko. Používáním pratelných přebalovacích podložek šetříte peníze i přírodní zdroje a snižujete množství odpadů.

Vhodná také při přebalování, jako podložka, nepropustná vložka do kočárku nebo postýlky.... Zároveň lehoučká a skladná. Perfektní na cesty i na doma.

Okraje podložky jsou lemovány barevným overlockem.

Velikost podložky 50x70 cm, podložka se může při prvním praní trochu srazit.


Údržba: Lze prát v pračce s plenami na 40-60 °C, ždímat max. na 800 otáček, nežehlit.

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.1.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Petra.Lammas
Katalogové č.: 11470007
Vloženo: 6.5.2020
Menu
--