Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ pleťová maska ? růže & brahmi

Pleťová maska, obsahuje výlučně přírodní složky - bílý jíl, zelený jíl, růži a brahmi. Má nejen pěsticí, ale i detoxikační účinky.
Je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pak pro pleť citlivou a zralou.

Charakteristika a účinky jednotlivých složek:
Bílý jíl (kaolín) a zelený jíl (illit): Čistí, vyživuje a rozjasňuje pleť, ta je po aplikaci hebká a svěží. Je bohatý na minerály a stopové prvky, kterými pleť zásobuje. Působí také jako významný detoxikační činitel - z pleti absorbuje a váže na sebe nečistoty a toxiny, čímž pleť ozdravuje a podporuje její samoregenerační procesy. Je to také jemný exfoliant. 
Růže: Má zjemňující a zklidňující účinky, pleť vyživuje, zvláčňuje a dodává jí svěží a mladistvý vzhled. Má také protizánětlivé, regenerační a hydratační účinky. Doporučuje se proto hlavně v péči citlivou, suchou a zralou pleť.
Brahmi (Bacopa Monnieri): Brahmi je jedna z nejuznávanějších bylin v indické ajurvédě. Pleť léčí, detoxikuje, podporuje regeneraci buněk a působí jako prevence vzniku vrásek. Užívá se také pro léčení kožních problémů jako jsou ekzémy, akné atd.

Použití: Maska je v práškové konzistenci (díky tomu nepotřebuje žádné konzervační látky). Čajová lžička prášku se smíchá s menším množstvím vody a nanese na obličej. Používá se 1x týdně.

Hmotnost obsahu: 30 g

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
pleťové masky
prodejní cena
77 Kč
Prodáno 31.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 2953200
Vloženo: 15.8.2012
Menu
--