Domů Prodané zboží prodejce indívo ? PÍSEČNÁ DUNA ? přírodní mýdlo se žlutým jílem

Krémové mýdlo s jalovcem, pomerančovou kůrou a žlutým jílem je vhodné pro jemnou očistu pokožky bez vysoušení. Tvoří krásnou krémovou pěnu a voní jemně po citrusech a jehličnanech.

  • PRÁŠEK Z POMERANČOVÉ KŮRY se hodí zejména pro mastnější pleť. Dokáže hloubkově čistit, pronikat do pórů a napomáhá zabraňovat výskytu černých teček a pupínků, zužuje póry. Pomerančová kůra vypíná pokožku, tonizuje a upravuje správné pH pleti, tudíž i její maštění. Pleť osvěžuje, rozjasňuje a tím, že podporuje prokrvení, napomáhá docílit přirozeného růžového tónu pleti. Samotné lepší prokrvení umožňuje cirkulaci živin a tím i rychlejší buněčnou obnovu.
  • ŽLUTÝ JÍL se hodí pro všechny typy pleti. Má mírné exfoliační vlastnosti, čistí a navazuje na sebe nečistoty. Napomáhá znovuobnovení unavené a zanedbané pleti.
  • PŘESLIČKA ROLNÍ obsahuje hodně křemíku, který je důležitý pro zdraví pleti. Přeslička se hodí pro problematickou pleť a nečistou, která potřebuje ozdravit, například od akné.
  • KOKOSOVÉ MLÉKO obsahuje vitamíny a minerální látky, které přispívají k dobrému stavu pleti. Vytváří krásnou pěnu.
  • KAKAOVÉ A BAMBUCKÉ MÁSLO, MANDLOVÝ A AVOKÁDOVÝ OLEJ pleť vyživují, chrání a pěstí.
  • ESENCIÁLNÍ OLEJE si zachovávají své terapeutické kvality.

Mýdlo má příjemnou vůni po jalovci, doplněnou bergamotem, pomerančem a cedrem. Tato vůně snoubí jehličnany s citrusy. Je nasládlá, dřevitá.

INGREDIENTS: Aqua (voda), sodium olivate (olivový olej), sodium cocoate (kokosový olej), sodium shea butterate* (bambucké máslo), sodium castorate (ricinový olej), prunus amygdalus dulcis oil* (mandlový olej), orbignya oleifera seed oil (olej babassu), theobroma cacao seed butter* (kakaové máslo), coconut milk* (kokosové mléko), kaolin (žlutý jíl), natural parfum* (směs přírodních esenciálních olejů), citrus aurantium dulcis peel powder (pomerčová kůra), equisetum arvense leaf (přeslička rolní), rosmarinus officinalis extract* (rozmarýnový extrakt), geraniol, limonene.

* produkt ekologického zemědělství (CERTIFIED ORGANIC); přirozenou součástí esenciálních olejů (natural constituent of essential oils)

ČISTĚ PŘÍRODNÍ o RUČNĚ VYRÁBĚNÝ PRODUKT

VHODNÝ PRO VEGANY

HMOTNOST: 70g+ (velikost na obr. č. 3)

Mýdlo neobsahuje palmový olej, ropné deriváty, parabeny, ftaláty, EDTA, SLS/SLES, umělá barviva, syntetické parfemace, extrakt z grepových jader, ani složky živočišného původu.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.12.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: indívo
Katalogové č.: 6911768
Vloženo: 2.12.2015
Menu
--