Domů Prodané zboží prodejce Lesnita Pírka

Tento výrobek vznikl v rámci meziklubového klání MaŘeNa na téma "Vinetouův odkaz". Soutěžím za klub MaŘeNA - KOVářova kobyla.

Pera - zastříhaná, barvená, natrhaná nebo jinak upravená - symbolizovala význačné činy válečníka na bitevním poli. Válečník je nosil buď jedotlivě či po několika dohromady ve vlasech. Sekundárně je upevňoval na kopí, štíty apod. Každé pero, které si člověk připevnil na své předměty či oblečení, mělo svůj zvláštní, osobní nebo znakový(tj. navenek něco říkalo), význam. Mnohdy stačila pouhá kresba a lidé to brali, jako kdyby třeba na oděvu bylo pero skutečné, potažmo pták. Takový oděv tím získával moc posvátného ptáka.

Náušnice zdobené sypaným smaltem, tj. práškovou barvou vytvrzenou při 150°C, na měděném, vlastnoručně vyříznutém a opracovaném plechu. Hrany pečlivě zabroušeny do hladka. 

Doplněno africkými skleněnými recy korálky.

Náušnicové háčky mnou vyrobené z nerezového drátu. V případě zájmu můžu vyměnit za stejné háčky z chirurgické oceli nebo za příplatek za uzavíratelné háčky z chirurgické oceli

Rozměr smaltu cca 2x4cm

Dárkově baleno.

Barvy:
Styl:
extravagantní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
měď
,
nerezová ocel
,
plech
,
bižuterní kov
,
smalt
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.9.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Lesnita
Katalogové č.: 6649368
Vloženo: 18.9.2015
Menu
--