Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ peelingová pleťová maska - meruňka & kokos

Ovocně-ořechová peelingová maska, obsahuje výlučně přírodní složky - meruňkový pudr, kokosový pudr, ovesný pudr a jemně drcené ovesné vločky.
Je vhodná pro všechny typy pleti.

Charakteristika a účinky jednotlivých složek:
Meruňka: Je bohatá na vitamíny A, B a C, karoten, organické kyseliny a minerály. Má antioxidační účinky, navrací pokožce svěžest a oddaluje projevy jejího stárnutí - účinně bojuje proti vráskám. Působí protizánětlivě, hydratuje.
Kokosové mléko: Obsahuje vitamíny A a C, proteiny a mnoho minerálů. Pleť vyživuje, hydratuje, čistí, zanechává ji jemnou a zářivou. Má antiseptické a antimykotické účinky, zlepšuje elasticitu pleti, čímž bojuje proti projevům jejího stárnutí.
Ovesný pudr: Pleť vyživuje, hydratuje a zjemňuje. Stimuluje syntézu kolagenu v pleti, čímž se pokožka zpevňuje a zvyšuje se její elasticita. Má antioxidační a protizánětlivé účinky. Napomáhá regeneraci pleti, zlepšuje její vitalitu, vyhlazuje vrásky.
Drcené ovesné vločky: Jsou velmi jemným přírodním exfoliantem - odstraňují z pleti odumřelé buňky, zlepšují cirkulaci krve v pokožce. Pleť je po peelingu hebká, rozzářená a ozdravená.

Použití: Maska je v práškové konzistenci (díky tomu nepotřebuje žádné konzervační látky). Čajová lžička přípravku se smíchá s menším množstvím vody a pak se maska jemnými krouživými pohyby aplikuje na obličej. Používá se 1x týdně.

Hmotnost obsahu: 15 g   (vystačí na 10 aplikací)

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Druh:
pleťové masky
prodejní cena
77 Kč
Prodáno 19.8.2014
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 4818384
Vloženo: 10.2.2014
Menu
--