Domů Prodané zboží prodejce Human Paletová skládačka v různých pastelových odstínech

                        PŘÍRODNÍ - ZELEŇ - RŮŽ - MODŘ

Jednotlivé pastelově barevné EURO palety, z kterých se dají jednoduše složit různé sestavy nábytku, bez potřeby složité montáže, vhodné do interiéru i exteriéru. Palety sami o sobě jdou jen položit k sobě a na sebe, aniž by se musely šroubovat, či přichycovat, dobře drží už svou vahou i na dlažbě. Z těchto palet můžete sestavit:

- větší křeslo

- sedací soupravu 

- postel, jednolůžkovou i dvoulůžkovou, jednopatrovou, vícepatrovou

- plný stůl z položených palet na sebe i prosvětlený, nebo stůl ze 2 palet na výšku a jedné vodorovné nahoru (v tomto jediném případě je vhodné stůl zajistit zespodu)

- nebo zahrádku na bylinky

TECHNICKÝ popis: 

Tyto palety jsou vhodné do interiéru i exteriéru, jelikož vrchní lak právě prošel zatěžkávací zkouškou, kdy byly tyto palety vystaveny všem povětrnostním vlivům a hlavně po celou zimu a v mrazech a tudíž i my včetně výrobce barev můžeme zaručit, že vám vrchní atestovaný lak na paletách venku nepopraská. 

EURO Palety jsou ve dřevě tepelně ošetřené bez chemie, tedy se řadí do ekovýroby. Pak jsou broušené, přičemž je částečně zachován hrubší povrch, aby palety neklouzaly na podlaze ani na nich matrace. A nakonec mořené a lakované. Všechny laky a barviva jsou vybírány s ohledem na ekologii. Všechny barvené palety jsou v matu, jen bezbarvá úprava je satén (mírný saténový lesk).

VELIKOST: 1 EURO paleta 120 x 80 x 14 cm.

CENA za 1 paletu

DOPRAVA: 

1. je možné si pro palety přijet osobně 7 km z jižního okruhu Prahy - tato sestava by se měla vejít do osobního auta.

2. zaslání Českou poštou, nebo PPL za cca 450,- Kč za každou jednu paletu (podle zóny - dálky doručení)

Barvy:
Styl:
romantický
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Druh:
zahradní lavičky
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.3.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Human
Katalogové č.: 6211204
Vloženo: 7.4.2015
Menu
--