Domů Prodané zboží prodejce Tayla +++ ORIGINÁL TULIK pro spinkání i na hraní +++ (ptáčci růžoví)

Jsou chvilky, kdy potřebujete jednoduše na menší či větší chvilku zabavit vaše dítko, ať je to v autě, či v bance, nebo jen tak doma na hrací dečce? Pak je tu TULÍK. Jde o originální věcičku, která nejen zabaví, ale především pomáhá rozvíjet dítěti schopnosti rozeznat odstíny barev. 

K tulíku dávám zdarma kroužek k zavěšení, aby jste jej neztratili :-). 

Jedna strana je ušita z flanelu, krásně jemný a muchlací materiál s designovou vzornicí - opičky nebo ptáčci pro holčičky či chlapečky, druhá strana je z nežmolkovacího fleecu, taktéž jemnějšího než vlastní pokožka. Zkoušela jsem spoustu materiálů, sama mám doma půlroční holčičku, a tyto materiály vyhrály ve výběru, hlavně díky Bětce :-).

Po všech stranách je tulík zdoben stuhami, barevnými, které motivují dítko. Jde o různé barvičky, snažím se vybrat pro chlapečky a holčičky ty nejlepší a aby hlavně ladily :-). Není v mých silách ale fotit každý kousek, proto stuhy budou po každé jiné. Jako usínáček je tulík ten nejlepší kamarád, to mi věřte. 

Rozměry: 15x15cm

Údržba: praní v ruce, žehlení není potřeba.

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
,
fleece
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tayla
Katalogové č.: 5370052
Vloženo: 3.8.2014
Menu
--