Domů Prodané zboží prodejce Hrci Prci ONBUHIMO nosítko pro již běhající děti - 4 barvy

Spolehlivá záchrana, když dítko nemůže dojít.

Jeho největší výhoda je superrychlé nasazení a pohotovost.
Nosítko je ideální pro svou skladnost , jednoduchost a cenovou dostupnost.
Dítku vložíme nožky do uší nosítka a šup s ním na záda jako s batohem.Prostě jej smotáte a přihodíte si jej do kapsy pro případ potřeby.

Nosítko je určeno pro děti, které již chodí, to znamená asi od 1 roku. Vrchní hranici nedefinuji, jelikož nosítko není na dlouhé nošení, ale spíše na kratší použití v případě, že dítě nemůže dojít třeba z města. Nebo i na dlouhých výletech, o kterých si myslíte, že je dítě zvládne, ale máte radši jistotu v podobě nosítka s sebou. Předpokládám, že maminky nebudou nosit na zádech dítko s 20 - 25 kily, protože to dlouhodobě pravděpodobně vyhovující nebude. Po dlouhém nošení by Vám popruhy začaly být trochu nepohodlné, jelikož jsou vyrobeny tak, aby byly maximálně skladné a ne tolik polstrované. Ke krátkodobým účelům jsou naprosto vyhovující.

Nosítko je velikostně od cca 1 roku (1,5 u drobnějších) do 3 let (4-5 u drobnějších). Při výběru tohoto typu nosítka si ujasněte, pro jak staré a těžké dítko jej vybíráte. Nosítko je konstruované tak, aby sedělo od kolénka ke kolénku do cca 3 let. Po tomto věku již nepředpokládám, že bude potřeba mít nosítko na poponešení každodenně v kabelce, jelikož takové dítě by mohlo z města, ve většině případech, domů dojít. Ale pokud jej budete potřebovat dále, mějte na paměti, že čím delší budou nožičky dítka, tím více mu bude chybět od kolénka ke kolénku. Myslím si, že na krátkodobé poponesení to ničemu nevadí, proto když pojedete na výlet, nemusíte kupovat nosítko pro 5 leté dítě a vzhledem k nosnosti nosítka to hravě zvládnete i v onbuhimu, které již dokonale nesedí od kolénka ke kolénku.

Pokud byste přeci jen měli zájem o onbuhimo pro děti cca 5 let a výše, není problém jej na přání vyrobit.

Některé maminky říkají, že jim dítko na zádech brečí. Pak si jej dejte dopředu, což není u tohoto nosítka problém. Z mých zkušeností ale vyplývá, že maminky, které své děti nosí vpředu, mají problém, že jim dítě vzadu brečí. Je to naprosto pochopitelné, jelikož je to pro něj změna a ne pozitivní. Maminky, které své děti nenosily a dají si je na záda, nemají žádný problém. Dítě je rádo za každý kontakt s matkou a je to pro ně přilepšením, proto nebrečí. Tento závěr se mi potvrdil ve více než 90 % případů. Proto je třeba u nosících maminek s tímto počítat a maminka musí sama vědět, jestli je už čas, dát si dítko na záda a NAUČIT ho tomuto novému způsobu nošení.

Pak se shledávám s tím, že si maminky neumějí nosítko správně nasadit. Mě samotné to trvalo, než jsem nosítko pochopila a naučila se jej správně nasazovat. Proto velmi doporučuji shlédnout video o tom, jak se nosítko správně nasazuje. Trpělivost a chtíč jej využívat Vám pomohou :-)

Nosítko má dvě polohy. V jedné má dítě nosítko do půli zad a ruce venku (vhodné hlavně pro větší děti), v druhé má ruce schované a nosítko zakrývá celá záda (vhodné pro menší děti, jakmile děti přerostou zádovou část, nosí se děti v předchozí poloze). Polohy lze takto měnit v závislosti na aktuální potřebě dítěte a jeho věku. Čím je dítko starší, tím více preferuje tu volnější polohu. Maminky mi mnohdy píší, že je 2.5 letému dítěti nosítko malé... Je to právě tím, že dítko vyrostlo z této polohy a je třeba jej nosit v poloze pro starší děti. Nosítko není malé ani 5 letému dítěti.

Nově jsou hrudní popruhy volně posuvné pro lepší přizpůsobení nosítka nosícímu.

Podporujeme české výrobce proto i všechny komponenty nosítka jsou vyrobeny v ČR.

Původ tohoto typu nosítka je z Japonska (onbuhimo), ale dnes se v něm nosí děti z celého světa.

Nosítko je ze 100% bavlny.

Gramáž nosítka: 245g/m2

Barvy: černá, šedá, vínová, petrolejová a bílá.

Barvy:
Určení:
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
775 Kč
Prodáno 26.6.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hrci Prci
Katalogové č.: 7367886
Vloženo: 24.4.2016
Menu
--