Domů Prodané zboží prodejce AT Olivietta s labradorem

Náušnice z tepaného chirurgického drátu a kuličky labradoru. Kulička je 8 mm velká, délka náušnic 4 cm. Řetízek je z obecného kovu, háčky (opatřené plastovou zarážkou) také z chirurgického drátu.

Labradorit je druh živce se silnou modrozelenou měnou barev, tzv. irizací, která připomíná barvoměnu na pavích perech. Tato irizace je způsobena složitým lomem světla na tenkých lamelách minerálu. Barva kamene a jeho sytost se tedy liší dle úhlu pohledu a množství dopadajícího světla.  Byl objeven v 18. století v Kanadě na ostrově Sv. Pavla při pobřeží poloostrova Labradoru, podle kterého byl i nazván.

Pomáhá nám vracet se skrze vzpomínky do minulosti, odstraňuje blokády, zklidňuje mysl a vede nás k uskutečňování snů, podporuje rozvíjení slovní zásoby, odstraňuje stres a deprese.
Zmírňuje pocity chladu, chrání před nachlazením, léčí bolesti páteře, kostí, zubů, revma, vysoký krevní tlak a nemoci srdce. Je individualista, nesnese ve své blízkosti jiné kameny, ruší jejich účinky, je tedy třeba ho užívat samostatně.
Je velmi citlivý na změny teplot.

Může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
Minerály a ostatní:
labradorit
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.11.2015
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: AT
Katalogové č.: 4180834
Vloženo: 20.8.2013
Menu
--