Domů Prodané zboží prodejce .○~ essence ~○°˙ olej z černého kmínu - AKCE (13 ml)

Čistý přírodní olej z Černuchy seté neboli černého kmínu (Nigella sativa), lisovaný za studena.
surovina k výrobě

Charakteristika a účinky:
Tento olej a jeho výjimečné účinky znali již ve starém Egyptě a zmiňují se o něm ve svých spisech takové historické osobnosti medicíny jako je Avicena, Hippokrates či svatá Hildegarda. Jedná se o skutečně výborný přírodní prostředek - obsahuje přes 100 různých účinných látek (vitamíny A, D, E, vit.skupiny B, minerály, éterické oleje...). Má antibakteriální, antivirové, antimykotické a protizánětlivé účinky, proto se nejvíce hodí v péči o problematickou pleť - pomáhá s problémy jako je ekzém, lupénka, akné, zmírňuje alergické kožní projevy. Pokožku přirozeně chrání a regeneruje, podporuje její přirozenou obranyschopnost, urychluje hojení ran a obnovu buněk. Má také antioxidační účinky.
Je vhodný zejména pro pleť suchou, citlivou, podrážděnou, problematickou a také pro pleť se sklonem k alergickým reakcím.

Použití: k výrobě pleťových krémů a mlék, hojivých mastí, prostředků na čištění pleti a odličování, tělových a masážních olejů atd.

Obsah: 13 ml, 39 ml či 75 ml  (viz varianty zboží)

Barvy:
prodejní cena
25 Kč
Prodáno 12.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: .○~ essence ~○°˙
Katalogové č.: 5992245
Vloženo: 4.2.2015
Menu
--