Domů Prodané zboží prodejce Veverkal Nawé...(sagenit) obří prsten

Autorský cínový výrazný prsten se sagenitem...

Bezolovnatý cín se stříbrem. Barva kamene je čirá až světlounce žlutá se zlatavými vrostlicemi rutilu. Jeho velikost je 3,1 x 1,8 x 1,5cm. Prstenec je z cínované nerezi, velikost je nastavitelná od 17 do 21mm. Patinováno, povrchově ošetřeno. Váha prstenu je 17 gramů.

prsten je originál.

Křišťál s vrostlicemi rutilu-Sagenit ( je nazýván též Venušiny vlasy), velmi dobře působí na Jinovou, tedy ženskou energii. Dokáže účinně integrovat energii na všech úrovních. Zvyšuje energetické impulsy křišťálu a působí jako vysoce vibrační léčitel. Vytlačuje negativní energii, boří bariéry bránící duchovnímu růstu a pomáhá odpoutat se od minulosti. Poskytuje ochranu před citovými útoky. Vnáší jasnost do událostí z minulých životů a které ovlivňují přítomnost. V citové oblasti hojí temné naladění duše. Může přinášet úlevu od strachu, fóbií a obav.
Křišťál je "kámen kamenů" ...Symbol světla a očisty. Celá tisíciletí byl a je považován za účinný talisman s tajemnými a magickými schopnostmi. Šamani v Austrálii a Nové Guniei jeho pomocí přivolávají déšť. Je to zcela univerzální kámen, vhodný pro každého z nás. Čirá, jasná zář křišťálu nás spojuje s pramenem původní energie, která sídlí v naší duši jako Božské světlo a zcela nás prozařuje svoji tvůrčí silou. Působí jako katalyzátor vyměňující negativní energii za pozitivní,čímž uvádí do rovnováhy celý organismus. Prohlubuje inspiraci,intuici,meditaci, současně čistí a chrání auru. Přináší klid, trpělivost a harmonii do života.


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
retro
,
starobylý
Velikost:
univerzální
Určení:
ženy
Materiál:
mosaz
,
nerezová ocel
,
cín
,
drát
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.3.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Veverkal
Katalogové č.: 12358869
Vloženo: 25.3.2021
Menu
--