Domů Prodané zboží prodejce Janinnaa Náušnice s opalitem, harmonizujícím kamenem

Náušnice jsou ručně vyrobené z chirurgické oceli (drát Osteofix), tepané, minerál opalit. Délka náušnice bez háčku cca 2,8cm, silikonové zarážky.

Vhodné pro alergiky, hypoalergenní.

V nabídce je více šperků s motivem houslového klíče.

(kliknutím na obrázek přejdete na tuto kategorii)

image

Chirurgická ocel - kvalitní nerez materiál, používaný na chirurgické implantáty, má atest zdravotní nezávadnosti, je hypoalergenní, tedy vhodný pro alergiky. Nečerná, je pevný, drží stálý tvar. 

OPALIT - symbol plodnosti a sexuality - syntetický kámen vznikající tavením odrůd opálu. Je to ochranný a harmonizující kámen, který zmírňuje deprese, působí proti stresu a snižuje agresivitu. Tím podporuje zlepšení nálady a relaxaci, upevňuje vzájemné vztahy mezi lidmi a nepřímo ovlivňuje úspěch při uskutečňování obchodních aktivit a v podnikání. Nejlépe také upravuje cyklus ženy a její vitalitu, působí na zvyšování sexuálního apetitu, pomáhá zvyšovat energii a překonávat únavu. Celkově uklidňuje a působí proti nespavosti. V tělesné rovině má kladný vliv na činnost plic, čistí střeva a sliznice.

Astrologické přiřazení: KOZOROH, RAK, RYBY a VÁHY

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 17.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Janinnaa
Katalogové č.: 6775069
Vloženo: 27.10.2015
Menu
--