Domů Prodané zboží prodejce sofie jewelry NÁRAMKY S RUDRAKSHOU A MINERÁLY (3. rudraksha + meruňk. jadeit)

Náramky z rudrakshy kombinované s minerály:

1. zeleně mentolový jadeit

2. fuchsiový jaspis imperial

3. meruňkový jadeit

Cena za 1 kus.

Délka náramků je 16,5 cm, lze roztáhnout díky pružence. Do poznámky k objednávce prosím napište pevný obvod Vašeho zápěstí pro případnou úpravu velikosti náramku.

Užití minerálů (podrobnější charakteristiky viz níže):

  • Jaspis imperial: ochrana, pochopení smyslu života, léčení 
  • Jadeit: prosperita, peníze, ochrana, láska, dlouhověkost, moudrost, léčení

Rudraksha neboli "Boží slzy" jsou semena z věčně zeleného stromu Elaeocarpus ganitrus rostoucího ve vysokých nadmořských výškách na úpatí Himalájí, v Nepálu a Indii.

Rudraksha zlepšuje koncentraci a duševní odolnost. Může mít pozitivní vliv na činnost srdce a stav nervů. Výborně působí na zmírnění stresu, depresí, úzkostí, bušení srdce a vysoký krevní tlak. Posiluje schopnost dosahovat svých cílů. Náramek z těchto semen dokáže vytvořit neviditelný štít, který nositele chrání před negativními silami.

Jaspis je neprůhledná odrůda chalcedonu. Ložiska Jaspisu Imperial (císařského jaspisu) se nachází asi 80 km severozápadně od mexického města Guadalajara. Používá se jako ochranný kámen, pro snížení obav a nejistoty a pro pochopení smyslu životní cesty. Je kamenem vhodným pro spojení s Bohem a pro vidění člověka jako duchovní bytosti. Je významným duchovním léčivým kamenem, který harmonizuje čakru srdeční, solar plexu, sakrální a kořenovou.

Léčebné využití: jaspis se tradičně používá pro posílení oběhové a trávicí soustavy, a pro posílení pohlavních orgánů a tím i pro možné prodloužení sexuální rozkoše.

Jadeit je starodávným, posvátným kamenem Dálného východu, jenž přitahuje lásku a má sílu prodlužovat život. Přitahuje peníze, dodává prosperující energii při obchodních jednáních, pozvedává moudrost ducha. Chrání před neštěstími a nehodami, pomáhá předcházet nemocem a zdravotním obtížím. Je symbolem čistoty a vyrovnanosti, přináší do života harmonii, štěstí a přátelství. Uvolňuje emoce a podrážděnost, uklidňuje mysl. 

Léčebné využití: pomáhá tělu léčit se, přičemž působí na nefyzické problémy, jež nemoc způsobily. Léčí ledviny, močový měchýř, srdce, žaludek, kyčle, slezinu, detoxikuje, obnovuje buněčný a kosterní systém, zvyšuje plodnost, pomáhá při porodu.

Velikost minerálů a rudrakshy je 6 mm.

Další podobné náramky naleznete zde.

Děkuji, že jste zavítali na tento profil. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

Barvy:
Styl:
romantický
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
jaspis
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.2.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sofie jewelry
Katalogové č.: 9107537
Vloženo: 5.12.2017
Menu
--