Domů Prodané zboží prodejce Děláme originály Náramek z pravého ametystu aneb "Dodám ti klid"

Tento náramek je vyrobený z kuliček pravého ametystu úžasné fialové barvy o průměru 1 cm, které jsou navlečené na silném a pevném pružném vlasci.

Na ukázkové fotce jsem použila 18 kusů kuliček, což vychází na obvod náramku 18 cm a obvod zápěstí v nejtenčím místě 16 cm. Pokud máte jiný obvod zápěstí (prosím změřit a napsat do poznámky k objednávce!), uberu či přidám nějaké ametystové korálky, aby náramek padl přesně. :o)

Ametyst je fialová odrůda křemene. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou. Je kamenem klidu, čistoty a býval šperkem králů. Zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek či obavy. Napomáhá soustředění, dodává rozhodnost a naději, rozvíjí intuici, zbystřuje smysl a podporuje proměnu záměrů ve skutečnost.

Je rovněž kamenem pravé, ryzí lásky a posiluje věrnost. Podporuje střízlivost, a proto se již odpradávna nosil jako prostředek zabraňující opilosti. Pomáhá také při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Léčebné využití: Ametyst vyvolává klidný spánek a příjemné sny, odstraňuje napětí, pomáhá při žaludečních a dýchacích obtížích. Zmírňuje bolesti hlavy a uvolňuje napětí. Léčí podlitiny, otoky a rány, podněcuje produkci hormonů, posiluje vylučovací orgány a imunitní systém.

Ametyst je přiřazován k těmto znamením horoskopu: beran, kozoroh, ryby a vodnář.

Poznámka: Náramek dodávám v krásné pevné papírové krabičce. Je tak připraven ihned k darování. :o)

Poznámka2: Náramek perfektně ladí k náhrdelníku z pravého ametystu - dohromady spolu tvoří dokonalý pár. :o)

Poznámka3: Pokud hledáte další věci z minerálů a polodrahokamů, prohlédněte si všechny energetické šperky z dílny Děláme originály. Třeba vám něco padne do oka. :o)

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
ametyst
prodejní cena
249 Kč
Prodáno 10.9.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Děláme originály
Katalogové č.: 9409514
Vloženo: 19.3.2018
Menu
--