Domů Prodané zboží prodejce sluníčko L Náramek z mořského nefritu a achátu

Korálky na náramku jsou vyrobeny z minerálu nefrtitu (z mořských sedimentů) a přírodních achátových korálků ( dračí achát ), které jsou barvené v šedočerných tónech. Dále jsem použila bižuterní rondelky stříbrné barvy s růžovými kamínky.

Velikost korálků je 8 mm.

Navlečeno na pružence.

NEFRIT:

Nefrit je kamenem harmonie, tolerance, vyrovnanosti a odvahy.

V duševní sféře brání agresi, uklidňuje a tiší žal.

Mezi jeho nejdůležitější léčitelské indikace patří ledviny a močové cesty.

ACHÁT:

Vlastnosti: Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání, odhaluje dosud skryté okolnosti a obrací pozornost majitele k nerovnováhám narušujícím jeho pohodu, posiluje soustředění a praktická rozhodnutí, dodává odvahu a upřímnost sám k sobě. Pomáhá překonávat negativní pocity, zahořklost, vnitřní zlobu, odstraňuje vnitřní napětí. Navozuje pocit bezpečí a jistoty, posiluje lásku a dodává odvahu k hledání lásky nové, pomáhá při citových zklamáních. Stabilizuje auru, ruší a přetváří negativní energie. Výborný ochranný kámen pro malé děti.

Léčebné využití: pomáhá předcházet střevním potížím, ulevuje při gastritidě, povzbuzuje trávicí trakt, napomáhá léčbě očí, žaludku a dělohy. Udává se, že pomáhá očistit lymfatický systém a slinivku břišní, posiluje krevní oběh, chrání před vznikem kožních chorob a a napomáháhá jejich léčbě.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
achát
,
ostatní
prodejní cena
134 Kč
Prodáno 15.7.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sluníčko L
Katalogové č.: 8681792
Vloženo: 14.7.2017
Menu
--