Domů Prodané zboží prodejce Andílna Náramek z minerálů Vodnář Náramek Vodnář vel.M (18 cm)

Náramek je vyroben z minerálů velikosti 10 mm, které se ke znamení Vodnáře hodí – křišťál, amazonit, jaspis, akvamarín, z bílého howlitu (pro klid, harmonii a léčení) a lávového kamene (podporuje sílu a životní energii, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu). Je doplněn ocelovým komponentem se symbolem znamení.

Náramek je přivázán ke kartičce z přírodního papíru o rozměrech 8×8 cm, na zadní straně kartičky je popis charakteristik daného znamení.

Vodnáři rádi plavou proti proudu, mívají hlavu plnou nápadů, snahu zlepšovat svět a neobvyklý životní styl. Největšími hodnotami pro ně je svoboda, solidarita a přátelství a jejich myšlení je o krok napřed oproti své době. Pro své idealistické názory se často potýkají s nepochopením. Vodnáři bývají všestranní lidé s velmi pevnou vůli a křehkým nitrem. 

Je navlečen na kvalitní pružence, která drží tvar a zároveň dovoluje pohodlné převlečení náramku. V závislosti na vybrané velikosti může náramek obsahovat o korálek méně nebo více než na zobrazené fotografii (ten má velikost M – 18 cm).

Náramek je možné obměnit dle přání – např. ho ponechat celý bílý (pouze z howlitu) nebo naopak černý ( z lávového kamene), popřípadě kombinace kamenů, hodících se ke znamení a vytvoření např. tmavší varianty, vhodné pro pány – stačí napsat do poznámky.

Náramek je dodáván v  dárkovém pytlíčku z organzy.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
křišťál
,
jaspis
prodejní cena
344 Kč
Prodáno 14.12.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Andílna
Katalogové č.: 11035848
Vloženo: 13.11.2019
Menu
--