Domů Prodané zboží prodejce Magdaléna Brabencová Náramek z minerálů |MĚSÍČNÍ KÁMEN, RŮŽENÍN|

Energetický náramek je vyrobený z minerálních korálků měsíčního kamene kvality AA, matného růženínu a pyritu

Růženín:

Užití: láska, krása, uzdravování, trpělivost, životní energie


Vlastnosti: energie receptivní, planeta Venuše, náleží elementu vody. Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.
Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii,
zejména starým lidem. Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

Měsíční kámen:

Užití: láska, ochrana, spánek, mládí, intuice, klid
Vlastnosti: receptivní kámen, přiřazen planetě Měsíc a elementu vody.
Přitahuje lásku, úspěšně řeší problémy mezi milenci, zajišťuje klidný spánek, pomáhá při nespavosti, mírně ochranný zvláště na cestách, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup, vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, vyvolává srozumitelné živé sny hlavně za úplňku, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii.
Léčebné využití: léčí horní část zažívacího traktu a citové napětí, které má na něho vliv, působí na reprodukční orgány, snižuje napětí při menstruaci, udržuje v rovnováze hormonální systém, zklidňuje hyperaktivní děti, detoxikuje, léčí problémy kůže, vlasů, očí, slinivky břišní a jater. Pomáhá při početí, těhotenství, porodu a kojení.

Pyrit:

posiluje trávicí trakt a odstraňuje nespavost způsobenou špatným trávením, neutralizuje toxiny v těle, napravuje poškození DNA, působí na respirační a oběhový systém, a také na kosti. Zvyšuje okysličení krve, potlačuje astma a bronchitidu. Zlepšuje paměť. Odstraňuje únavu

Energetický náramek je na pevné gumičce silné 0.8mm

Délká náramku je: 16.5cm

Průměr jednoho korálku je: 4mm

Průměr korálku pyritu je: 3mm

Průměr korálku měsíčního kamene je: 6mm

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
růženín
,
ostatní
,
měsíční kámen
prodejní cena
279 Kč
Prodáno 26.11.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magdaléna Brabencová
Katalogové č.: 9472375
Vloženo: 11.4.2018
Menu
--