Domů Prodané zboží prodejce U Přasličky Náramek z minerálů /// akvamarín, apatit Černá šňůrka
Minimalistický náramek vyrobený ze syntetické šňůrky a minerálních korálků broušených kuliček akvamarínu a fazetovaného apatitu ve tvaru penízku. Náramek je doplněn bižuterními komponenty - oddělovacími korálky.
Velikost náramku je univerzální - je opatřen posuvným uzlíkem. 
Na výběr je ze tří různých barev šňůrek - černé, šedé a béžové. Barvu šňůrky si vyberte z roletky vpravo.

Průměr minerálních korálků je 4 a 4x2,5 mm.

Akvamarín

  • jedná se o kámen dávných mořských bohyní. Symbolizuje odvahu, uklidňuje mysl, potlačuje stres a zbavuje strachů. Je kamenem radosti, klidu a štěstí především ve vztazích. Pomáhá převzít odpovědnost za vlastní osud. Zlepšuje sebevyjádření, čistí zablokovanou komunikaci, zbystřuje intelekt a vnímavost. Je skvělým kamenem pro meditaci, uvádí do rovnováhy čakry, vytváří ochranný štít aury a čistí krční čakru.

Apatit

  • pomáhá překonat odcizení, přináší sebevědomí a podporuje otevřenost. Zmírňuje zármutek, hněv. Projasňuje ducha a otevírá naši mysl novým myšlenkám. Je velmi účinným kamenem pro harmonizaci čaker.  Pomáhá eliminovat nadměrnou aktivitu, stejně jako naopak aktivitu nedostatečnou. Vynikající pro vyvažování energie jin a jang.

 

Veškeré údaje o účincích minerálů jsou jen a pouze informativního charakteru, jsou založeny na dávných mýtech a lidových tradicích, které jsou všeobecně známé a dostupné.  V žádném případě nepoužívejte jejich popisované vlastnosti jako náhradu běžné léčby, jež je předepsána lékařem!!

Vlivem nastavení Vašeho monitoru se mohou barvy lehce lišit od skutečnosti, berte to, prosím, v potaz :-)

Pokud chcete, aby Vám náramek co nejdéle vydržel, nenamáčejte jej a sundavejte si jej na sport.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
akvamarín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.3.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Přasličky
Katalogové č.: 12496480
Vloženo: 14.5.2021
Menu
--