Domů Prodané zboží prodejce Probuď se Náramek z duhového obsidiánu (rarita)

Náramek z duhového obsidiánu

 
obvod / váha

A: 16cm / 12,7g

B: 17cm / 13,4g

velikost kamenů 6mm, 8mm
očista kamenů
proudem vlažné vody
nabíjení kamenů        
na slunci
čakra
1. čakra - Múladhára
3. čakra - Manipúra
astrologické znamení                                  
Štír, Kozoroh, Váhy, Střelec, Rak
léčebné využití
nejvíce působí na mozek, odkud řídí celý nervový systém, posiluje obranné mechanismy, zvlášť účinný je při léčení potíží v zažívacích orgánech, počínaje samotným žaludkem, střevy přes játra, ledviny až po žlázy s vnitřní sekrecí, zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí, snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních, zahání bolest a zastavuje krvácení, má vynikající vliv na krevní oběh
duchovní rovina
zavádí do podvědomí a pomáhá při cestách do minulých životů, uzemňuje, ochraňuje a odsává negativní energii, eliminuje zablokování energie, pomáhá postavit se vlastnímu stínu a přijmout jej, přinese vám poznání týkající se vaší duchovní podstaty, pokud se nosí jako přívěsek, dokáže duhový obsidián vstřebávat negativní energii z aury a odvádět z těla stres

Obsidián obecně: vznikl z roztavené lávy, která ztuhla tak rychle, že neměla čas zkrystalizovat. Jedná se o kámen bez hranic a bez omezení. Díky tomu účinkuje mimořádně rychle a s obrovskou silou. Pomáhá pravdě, odráží jednotlivé lidské vlastnosti a nemilosrdně odhaluje trhliny, slabosti a bloky. Před obsidiínem nelze nic zatajit. Tím, že umí nabídnout způsob, jak se zbavit všech destruktivních a oslabujících vlastností, nás obsidián podněcuej k dalšímu růstu a během celého procesu nám poskytuje stabilní podporu.Umožňuje důkladné a do hloubky jdoucí léčení duše. Obsidián pomáhá při cestíách do minulých životů, kde dokáže vyléčit hnisající emoce a traumata, jejichž vliv přetrvává až do současnosti.

Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všem negativnímu. Zajišťuje uzemňující lano vedoucí ze zíákladní čakry  až do středu Země. Pohlcuje negativní energii z okolního prostředí a ve chvílích, kdy je to třeba, dokáže posilovat svého nositele. Přínáší pomoc vysoce citlivým lidem. Dokáže zablokovat duševní  útoky a odstraňuje negativní duchovní vlivy. Uklidňující účinek v podobě odstranění stresu a napětí může mít rovněž umístění obsidiánu vedle postele nebo pod polštář, jelikož kámen dokáže ukázat i jejich zdroje. Vzhledem k vysoké schopnosti obsidiánu odsávat negativní energie je nezbytné kámen umýt pod tekoucí vodou, kdykoliv jej použijeme ke zmíněnému účelu.

V duchovní rovině dodává obsidián duši nové životní síly. Eliminuje zablokování energie, ulevuje od napětí, začleňuje do osobnosti její psychologický stín a přispívá tak k dosažení duchovní integrity. Ukotvuje ducha ve hmotném těle a podněcuje růst na všech úrovních. Pobízí ke zkoumání neznámého a otevírání nových obzorů.

Duhový obsidián: hraje skutečně všemi barvami a tak má širokou škálu použití. Je však velmi vzácný. Je jedním z nejjemněji působících obsidiánů, ale současně má silné ochranné účinky. Přinese vám poznání týkající se vaší duchovní podstaty. Dokáže přetnout vazby spojující vás se starou láskou a jemně odstraní háčky, které ostatní zanechali ve vašem srdci, aby z vás vysáli srdeční energii. Pokud se nosí jako přívěsek, dokáže duhový obsidián vstřebávat negativní energii z aury a odvádět z těla stres.

Stejně jako se to říká o všech duhových kamenech, i duhový obsidián prý vznikl na konci duhy a má schopnost plnit přání. Je účinný při všech transformačních rituálech a je vynikající při věštění. Zvyšuje prorocké schopnosti a je báječným ohniskem při kouzlení za účelem splnění přání a při vizualizacích.  Je to výborný kámen pro léčitele, kteří jím čistí atmosféru a svou vlastní auru poté, co poskyli léčbu.

Léčebné využití: nejvíce působí na mozek, odkud řídí celý nervový systém. Posiluje obranné mechanismy. Zvlášť účinný je při léčení potíží v zažívacích orgánech, počínaje samotným žaludkem, střevy přes játra, ledviny až po žlázy s vnitřní sekrecí. Zbavuje organismus toxických látek, odstraňuje bloky a napětí jak ve fyzickém, tak i v jemnohmotném těle. Snižuje bolest při artritidě, problémech s klouby, křečích a zraněních. Zahání bolest a zastavuje krvácení. Má vynikající vliv na krevní oběh. Při chronických potížích dokáže přivodit neočekávané zlepšení stavu. Zlepšuje periferní prokrvení a pomáhá při poruchách vidění. Podporuje vůli a vytrvalost, zejména při překonávání závislostí na alkoholu, nikotinu a drogách celkově. 

 


free counters

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
unisex
Materiál:
ostatní
Minerály a ostatní:
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.4.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Probuď se
Katalogové č.: 5662581
Vloženo: 30.10.2014
Menu
--