Domů Prodané zboží prodejce sperkyakameny Náramek z citrínu "spirála sluneční energie"

Náramek z citrínu vyšší kvality, je složen z čoček krásné zlatožluté barvy s velkou průhledností, o velikosti 12 mm a ocelového symbolu plné spirály života o velikosti  11 mm.  Náramek je navlečen na silikonovou gumičku, velikost tedy vyhovuje převážně všem typům zápěstí.

CITRÍN je drahokamovou odrůdou křemene zlatistvého zabarvení a patří pod třetí čakru pupeční a solaru plexu. Tento kámen dokáže čistit čakry a to právě především pupeční a solar plexus.  Uchovává v sobě sluneční energii, kterou předává svému majiteli, působí jako regenerátor. Průzračné zlatistvé tóny citrínu mají značnou schopnost oživovat v duši oheň kreativity a projasňovat mysl.  Jakožto ochránce aury funguje jako systém včasného varování, čímž poskytuje svému nositeli dostatek času k akci na vlastní obranu. Citrín pomáhá při obnovení ztracených sil a energie. Blahodárně působí při chronickém únavovém syndromu. Přináší klid a vyrovnanost, nastoluje vnitřní harmonii, která pozitivně ovlivňuje imunitní systém. Pomáhá při poruchách zažívacího ústrojí, které jsou často psychosomatického charakteru, zaviněného každodenním stresem.

Náramek Vám bude zaslán v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden kus tohoto náramku.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
Minerály a ostatní:
citrín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sperkyakameny
Katalogové č.: 7510878
Vloženo: 11.6.2016
Menu
--