Domů Prodané zboží prodejce sperkyakameny Náramek z čaroitu "krása má barvu levandule"

Náramek z čaroitu, minerálu čarovné krásy a nádherné fialové barvy levandule s úžasnou kresbou je složen z nepravidelných valounků o velikosti cca 11 - 13 mm a ocelového symbolu plné spirály života o velikosti 11 mm. Náramek je navlečen na silikonovou gumičku, velikost tedy vyhovuje převážně všem typům zápěstí.

Tento elegantní náramek můžete využít i při příležitosti, kde je nutné dodržet dress code.

ČAROIT nazývaný též Charoit, patří pod čtvrtou čakru srdce, šestou čakru čela a sedmou čakru korunní. Čaroit je minerálem objeveným v minulém století. Pročišťuje auru, podporuje imunitní systém, obranný systém, centrální a vegetativní nervový systém, vnáší do života radost a smyslové potěšení. Zbavuje nás citového chladu a otevírá nás nesobecké lásce. Přináší intuici a touhu po poznání. Učí nás nadhledu, trpělivosti, píli a pravidlu nic neodkládat. Zbavuje nás strachu z nejisté budoucnosti. Posiluje paměť. Podněcuje k energetickému a spontánnímu jednání a současně dokáže potlačovat stres i obavy. Podporuje  srdeční činnost, látkovou výměnu, prevenci a léčbu zhoubných nádorů.

Spirála života či její symbol je dle Keltů biogenerátor, který regeneruje koncentraci bioenergie. Tato spirála projevila značnou sílu a schopnost odstraňovat negativní elektromagnetické vlny.

Náramek Vám bude zaslán v dárkovém sáčku v obálce s bublinkovou fólií. V nabídce je jeden kus tohoto náramku.

Na vyžádání je možné dodat i náhrdelník ze stejných valounků stejně zabarveného čaroitu (délka 44 cm + prodlužovací řetízek 5 cm).

Náramek doporučuji kombinovat s dalšími šperky z čaroitu a to s přívěsky "krása barvy levandule" a "levandulový zázrak", náhrdelníkem "krása má barvu levandule" a náušnicemi "levandulové opojení II" nebo "levandulové opojení III".

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
Minerály a ostatní:
drahé kameny
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 24.11.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: sperkyakameny
Katalogové č.: 7748327
Vloženo: 9.9.2016
Menu
--