Domů Prodané zboží prodejce Dárkové karty od LU Náramek pro štěstí!

Pro maminku, pro dceru, pro kamarádku...Každý si zaslouží aspoň kousek štěstí :)

Náramek je vytvořen z minerálů o velikosti 8mm a 6mm a klasických broušených korálků. Doplněn je komponenty z nerezu. Velikost náramku je na zápěstí o velikosti cca 16,5 cm (na přání lze zvětšit/zmenšit - jen vždy prosím měřte těstě u zápěstí).

Součástí dárkové krabičky je kartička s textem - na přání lze změnit text, barvu...

Růženín: RŮŽENÍN je kámen lásky, čistí a otevírá srdce na všech úrovních. S jeho pomocí se začnete mít rádi, otevřete srdce sebelásce. Zároveň hojí bolavé srdce a citová zklamaní, 
výborně slouží v době traumat a krizí. V existujících vztazích obnovuje důvěru a harmonii. Posiluje empatii a citlivost, přivede Vám do života lásku a nové vztahy.
Léčivé účinky: Růženín zlepšuje fyzickou vytrvalost. Má pozitivní vliv na nemoci ledvin a srdce. A nejen to, také na pohlavní orgány, játra a nervový systém. 
Pomáhá proti strachu. Odvádí z těla škodlivé látky. Růženín je velmi účinný kámen pro diabetiky.

OPALIT: Opalit je syntetický kámen (respektive sklo). Používá se ke zlepšení komunikace na všech úrovních, zejména duchovní. Podporuje vytrvalost a odvahu mluvit o vlastních skrytých pocitech. Opalit je považován za kámen klidu, je vhodný pro tlumení deprese a úzkosti a kamenem lásky, vhodný pro upevnění vzájemných romantických vztahů a věrnosti. Používá se pro zvýšení sebevědomí, smyslu pro hodnotu a pochopení smyslu bytí, pro schopnost čelit obavám, přináší klid a vyrovnanost.

Barvy:
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 6.12.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Dárkové karty od LU
Katalogové č.: 10514177
Vloženo: 23.4.2019
Menu
--