Domů Prodané zboží prodejce SiHa svět náramek Podzimní III - jadeit a jaspis ...

Náramek je vytvořen z kamenů: zeleného taiwanského jadeitu, v hnědých tónech krajkového dřeva a cihlově červeného jaspisu, je doplněný lístečkem z nerezové ocele, je navlečený na dvojité pružence, uzlík na konci je zafixován lepidlem.


Délka náramku je 18 cm. Korálky o velikosti 0,8 cm.


Upozornění: Protože se jedná o přírodní materiál, liší se jednotlivé kameny tvarem, barvou i kresbou.


Jadeit: chrání před negativními vlivy z okolí i před smůlou či neštěstím. Jadeit svojí čistou a jasnou zelenou barvou symbolizuje vnitřní mír a harmonii nejen duše, ale i celého těla. Přináší pomoc při léčbě zánětlivých onemocnění, např. zánětů močových cest nebo zánětů šlach.

Jaspis červený: je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí.
Dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
jaspis
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 1.10.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: SiHa svět
Katalogové č.: 11768217
Vloženo: 20.9.2020
Menu
--