Domů Prodané zboží prodejce letuška811 náramek jadeit + korál + pyrit
  • náramek z jadeitu, korálu a pyritu 
  • vhodné pro obvod zápěstí 16-17,7 mm
  • délka 17,7cm /potřebujete-li jinou délku, napište to, prosím do poznámky/
  • průměr korálku  jadeitu - 10 mm, korálu- 12 mm, pyritu - 6 mm
  • navlečen na pružence 0,8 mm

Pyrit

Vlastnosti: Železný pyrit představuje vynikající energetický štít. Blokuje negativní energii a znečištění na všech úrovních včetně infekčních nemocí. 

Železný pyrit je výrazně pozitivní kámen. Pomáhá překonávat netečnost a citovou nerovnováhu. Dovoluje postupně zkoumat různé možnosti a schopnosti, zvyšuje příliv nových myšlenek

KORÁL

Korály se vyskytují v nejrůznějších barvách, ale nejznámější a nejužívanější jsou v barvě červené, růžové a bílé.

 Jsou považovány za nejsilnější ochranný kámen. Očišťují nás od zatěžujících a temných myšlenek, negativních představ a pocitů. Povzbuzují v nás pozitivní myšlení a cítění, zachovávání duševního řádu a čistoty. V barvě červené jsou symbolem lásky, oddanosti a pokory, soucitu a sounáležitosti s celkem. Je symbolem mateřství.

Na úrovni fyzické vhodný při kostních nemocech, chorobách močového ústrojí. Mírní záchvaty kašle a astmatické stavy. V barvě červené je vhodný jako ochránce plodu, při léčbě anémie, poruchách krevního oběhu, neplodnosti.

Jadeit

též Nefrit

Vlastnosti: Jadeit je symbolem čistoty a vyrovnanosti. V orientálních zemích je vnímán jako zosobnění moudrosti získané během rozjímání. Jadeit je spojen se srdeční čakrou a zvyšuje lásku i kvalitu péče o rodinu. Jedná se o ochranný kámen, jenž udržuje svého nositele mimo nebezpečí a vnáší do jeho života harmonii. Jadeit přitahuje štěstí a přátelství.

Znamení zvěrokruhu : Býk, Rak, Lev Váhy, Ryby

Barvy:
Styl:
městský
,
extravagantní
Určení:
ženy
Minerály a ostatní:
drahé kameny
,
korál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 4.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: letuška811
Katalogové č.: 9761286
Vloženo: 3.8.2018
Menu
--