Domů Prodané zboží prodejce HelaF Nahřívací polštářek plněný rýží

velký osmi-komorový polštářek plněný rýží. Díky prošití drží rýže rovnoměrně rozprostřená po celé délce polštářku a nesesypává se. Velikost ideální na celou šíji a ramena, na které díky váze příjemně přilne. Viz foto na širokých mužských ramenech.

Proč rýže? Vyzkoušela jsem různé druhy náplně. Sůl se postupně jemně drolila a ruce jsem měla při manipulaci s polštářkem slané, pohankové a špaldové slupky rychle vychládají a mohou se v mikrovlnce lehce spálit. Rýže má velkou schopnost na sebe vázat tepelnou energii a potom ji postupně uvolňovat. Dle osobních zkušeností vydrží polštářek teplý až půl hodiny.

Smotaný polštářek vložte suchý do mikrovlnky na 60 až 90 vteřin při 800W. Je potřeba vyzkoušet ve vašem zařízení a čas postupně přidávat. V polovině času protřepte a otočte. Poté přiložte na potřebné místo na těle např.: ramena, krční páteř , kříž, na průdušky, podbříšek při bolestivé menstruaci, ledviny, na zahřání studené postele před ulehnutím....

Velikost caa 16x60cm

hmotnost : 900g

poštovné vyšší  podle váhy balíčku

v různých barevných variacích, pište do objednávky o kterou máte zájem

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: HelaF
Katalogové č.: 7963571
Vloženo: 10.11.2016
Menu
--