Domů Prodané zboží prodejce Limi Nahřívací polštářek - Namaste

Nahřívací polštářek univerzálního tvaru a velikosti - není ušitý pro specifickou část těla, ale je prostě univerzální:-) - je bez zapínání, zato s praktickým zakládáním - povlak lze tak snadno svléci a dát do pračky. Uvnitř je polštářek s náplní, je rozdělený do tří částí, aby se slupky s rýží nepřesypaly na jednu stranu. Tento je s jógovými motivy, na uklidňujícím modrém podkladě. Druhá strana je z modré látky, obě jsou ze 100% bavlny.

Velikost- 26x19cm (jiné rozměry ušiju na přání)

Náplň vnitřního polštáře - základem jsou pohankové slupky a asi 1/5 může (a nemusí) tvořit rýže s pár kapkami esenciálních olejů. Svoji funkci budou slupky plnit i samostatně (ať již nahřáté či vychlazené, viz níže), ale zjistila jsem, že je mnohem příjemnější, když polštářek navíc krásně voní - obzvlášť když se dává třeba jako dárek. Aktuální nabídku olejů si u mě můžete vždy ověřit mailem, ale vždy bude v nabídce máta kadeřavá, levandule, červený pomeranč, litsea cubeba (krásná citrónová vůně), černý rybíz (sladká vůně, líbí se dětem) a šanta kočičí.

!!! Do poznámky k objednávce mi tedy připište, jakou vůni chcete, nebo jestli úplně bez vůně, cena je stejná!!! Za vůni si neúčtuji nic navíc, protože polštářek vydrží vonět maximálně měsíc. Není to tím, že bych dávala málo oleje, vyzkoušela jsem i více a vůně stejně vyčichla. Takže s tím prosím počítejte. Není to důvod k vrácení zboží. Polštářek samozřejmě bude k užitku i dál, jenom již nebude vonět po tom oleji.

Vnitřní polštářek s náplní budu šít a plnit vždy až po objednávce, takže dostanete polštářek krásně čerstvý a voňavý.

Pouze obal (bez vnitřního polštáře s náplní) samostatně nabízet nebudu. Zato ale budu mít samostatnou kategorii pouze náplní, takže k jednomu obalu můžete koupit náplní víc, nebo případně dokoupit.

Nahřívat je můžete vnitřní polštář samostatně, dát do mikrovlnky jako celek (nahřívat max 1minutu). Prát je možné pouze povlak. Nahřáté poslouží při bolesti krku, zad, menstruačních bolestech, pro děti při bolestech bříška (pro ty budu mít zvlášť zvířátka) a na mnoho dalších neduhů - zvlášť při použití správných esenciálních olejů.

Lze použít také jako studený obklad - vnitřní polštářek dáme do sáčku, uzavřeme a dáme na pár hodin do mrazáku (či přes noc do ledničky) Pak lze přikládat třeba na modřiny nebo při bolesti zubů či hlavy.

Když polštářek zrovna nepoužíváte, tak kromě dekoračního účelu jej můžete mít i ve skříni na provonění (to v případě náplně z ovoněné rýže)

prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.6.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Limi
Katalogové č.: 12361835
Vloženo: 26.3.2021
Menu
--