Domů Prodané zboží prodejce my love Náhrdelník s Avanturínem

Něžný náhrdelník z kolekce - Drobečci.

Avanturín, jedná se o pravé stříbro 925, i úchyt kamínku je pravé stříbro. Kamínky jsou broušeny a vrtány pro náš obchod.

Jsem řádně zaregistrována na Puncovním úřadě.

Autorský nápad, originál z naší dílny - tento konkrétní už je prodaný, další se budou lišit svým tvarem. Každý kamínek je originál.

Jedná se o ruční práci, zde níže na fotografii můžete vidět ukázkové foto, jaký tvar může Váš kamínek mít, každý se malinko liší, i když jsou si hodně podobné.

Řetízek je ve skutečnosti delší než na fotografii, museli jsme jej při fotografování umístit do výstřihu, aby byl dobře vidět, jinak je delší. Délka řetízku je 45 cm.

Originál my love, vlastní návrh.

Tento náhrdelník nabízím i s jinými druhy minerálů, asi v pěti variantách, zde je například s Růženínem: https://www.fler.cz/zbozi/nahrdelnik-s-ruzeninem-6390664

Zde s Ametystem: https://www.fler.cz/zbozi/nahrdelnik-s-ametystem-tmavy-6390681

V dárkové krabičce.

AVANTURÍN ZELENÝ

- kámen klidu

Zelený avanturín patří k nejvšestrannějším a nejúčinnějším kamenům. Navazuje těsné spojení s přírodou a její energií. Ovlivňuje zejména centrum srdce, kde zklidňuje emoce a dává pocit rovnováhy a uspokojení. Rozsévá tichou radost a vnitřní klid. Zelený avanturín povzbuzuje štěstěnu (včetně finanční).
Léčebné použití
Zelený avanturín pomáhá při kožních nemocech i ostatních obtížích nervového původu. Léčí psychosomatické choroby, kožní choroby, krátkozrakost. Obnovuje léčivou sílu organismu. Pomáhá při očních potížích a padání vlasů. Mírní migrénu a potlačuje stres.

Příznivě působí na štítnou žlázu, preventivně proti vzniku arteriosklerózy a propuknutí alergií. Udržuje rovnováhu krevního tlaku, podněcuje metabolismus, snižuje hladinu cholesterolu, ulevuje od migrén, má velmi příznivý účinek na posílení zraku. Léčí nadledvinky, srdce, dutiny, svalový a urogenitální systém.
Užití: mentální síly, zrak, peníze, klid, léčení, štěstí.

Vlastnosti: projektivní kámen, přiřazen planetě Merkur a elementu vzduchu.
Je kamenem štěstí. Působí vysoce kladně na vše, co má spojitost s prosperitou a majetkem. Používá se k ochraně domů a zahrad před geopatogenními zónami, pohlcuje elektromagnetický smog, ochrana před zářením z mobilního telefonu.
V duševní rovině posiluje řídící a rozhodovací schopnosti, zvyšuje vnímavost a vytrvalost, povzbuzuje kreativitu a pozvedává inteligenci. Dokáže zavést zpět do minulosti a odkrýt nerovnováhy současnosti. Udržuje rovnováhu mezi ženskou a mužskou energií.

pomáhá uklidnit a tišit utrápené emoce. Rozptyluje negativní myšlenky, dává pocit vyrovnanosti a duševní pohody. Zahání žaludeční nevolnost.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
akvamarín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 31.12.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: my love
Katalogové č.: 6390590
Vloženo: 10.6.2015
Menu
--