Domů Prodané zboží prodejce SiHa svět náhrdelník Lesní žínka ...

Náhrdelník je vytvořen z nerezových komponentů v barvě platiny ( vhodný pro alergiky ) a z korálků a valounu zeleno-žlutého polodrahokamu prehnitu a korálků zeleno-žlutého polodrahokamu akvamarínu.

Rozměry : valoun cca  2,4 x 1,9 x 1,2 cm, prehnitové korálky 0,6 cm a akvamarínové korálky 0,5 cm, délka přívěsku 3,9 cm a šíře 1,8 cm, řetízek délky, včetně korálkové části, cca 45 cm.

Prehnit: je typický svou schopností harmonizovat okolní prostředí svého majitele a zajistit mu vysoké zdraví. Je kamenem nepodmíněné lásky a je s ním spojen klid, mír a souznění. Umožňuje silné propojení s přírodou a pochopení podstaty světa. Odhání noční můry, strach a veškeré fobie. Zmírňuje astma, odbourává toxické látky a léčí játra, močovody a ledviny. Prehnit podporuje dobrou náladu, a díky tomu odhání deprese, melancholické stavy a nemoci.

Akvamarín: Je to uklidňující kámen. Potlačuje stres, uklidňuje mysl a odstraňuje z ní nepatřičné myšlenky. Umí filtrovat informace proudící do mozku, zlepšuje vnímavost a bystří intelekt. Překonává předsudky a povzbuzuje nás k převzetí odpovědnosti za vlastní osud.
Dobře slouží při léčbě bolestí krku, oteklých žláz a uvádí do rovnováhy štítnou žlázou. Prospěšně působí na oči, čelisti, zuby a žaludek. Pomáhá při auto-imunních chorobách, jako je například senná rýma.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
Minerály a ostatní:
akvamarín
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.3.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: SiHa svět
Katalogové č.: 7467738
Vloženo: 28.5.2016
Menu
--